The Weeknd tilbake på Instagram

The Weeknd Returnerer til Instagram Med en “Loading”-melding

21. November 2019 av Mayhan Rostamkhel

Vi føler at noe kommer.

Tilbake i juni la fansen merke til at The Weeknds Instagram-konto plutselig var blitt deaktivert. Nå, fem måneder senere, har den musikalske stjernens profil dukket opp igjen, bortsett fra at denne gangen mangler bildene.

Grammy-vinners konto, som har samlet mer enn 20 millioner følgere, er blitt tørket av alle innlegg og følger ikke noen andre. For å gjøre saken mer interessant, leser stjernens Instagram-bio bare “loading …”

Oppdateringen på sosiale medier har naturlig nok ansporet spekulasjoner om at “Can’t Feel My Face” utøveren er i ferd med å gi ut ny musikk, nærmere bestemt hans fjerde studioalbum. Stjernen droppet sist et fullstendig album – hans tredje, Starboy – i november 2016, men ga ut spor med andre stjerner i år.

Bare noen dager tidligere twitret stjernen, “når er høsten faktisk over? Bare nysgjerrig …”, som fans også tolket som et kryptisk nikk til når nye spor faller i betraktning som The Weeknd ofte viser til “høsten.”

Mens vi venter og ser om en ny fase i The Weeknds musikalske karriere nærmer seg, debuterte stjernen et nytt blikk på den røde løperen i september med en annen ‘do and mustache’.

Tommaso Boddi/WireImage

I mellomtiden, neste måned, vil 29-åringen gjøre sin sølvskjermdebut som spiller seg selv i Safdie-brødrenes Uncut Gems, med hovedrollen Adam Sandler.

Når det gjelder Instagram-oppdateringen, håper fansen at det ikke er en falsk alarm. Som en fan svarte på den mystiske tweeten hans, “Så slipp albumet allerede.”

SE OGSÅ: Selena tydeliggjør Bella Hadid Instagram-drama rundt The Weeknd

Leave a Reply

Your email address will not be published.