Asap Rocky blir nevnt under Donald Drumps riksrett-høring

Her er hvorfor A$AP Rocky´s navn blir nevnt under Trumps riksrettssak-høring

21. November 2019 av Alexina Klev

Det er sannsynlig at ambassadør Gordon Sondland og president Donald Trump diskuterte A$AP Rocky på grunn av rapperens hendelse i Sverige

Dette er kanskje ikke pressen A$AP Rocky er vant til å få.

Den 30 år gamle rapperen ble navnelagt flere ganger ved onsdagens riksrettsak-høringer på Capitol Hill, som markerte et kritisk punkt i sonden om hvorvidt president Donald Trump misbrukt sin presidentmakt for sin egen politiske gevinst i løpet av en 25. juli-telefon samtalen med den nye presidenten i Ukraina, Volodymyr Zelensky.

Gordon Sondland, USAs ambassadør i Den europeiske union og demokratenes stjernevitne så langt, forteller om en 26. juli-telefon han hadde med Trump dagen etter presidentens samtale med Ukraina. Sondland sa at de to “først og fremst diskuterte A$AP Rocky,” som sendte Twitter i en vanvidd.

“Jeg kan ikke vente på at en hel generasjon av barn får feil asap- spørsmål på apush-testen,” twitteret forfatteren Hunter Harris, og refererte til AP amerikanske historietester.

Asap Rocky
PARIS, FRANCE – JUNE 23: ASAP Rocky deltar på Dior Homme Herreklær vår / sommer 2019 show som en del av Paris Fashion Week 23. juni 2018 i Paris, Frankrike.
(Foto av Francois Durand / Getty Images for Dior)

CNN-kongresskorrespondent Phil Mattingly satte referansen videre i perspektiv: “Det er litt foruroligende at en A$AP Rocky har blitt nevnt i forespørsel om huset, og det slo meg ikke i utgangspunktet som eksternt eller underlig,” tweetet Mattingly.

Det er sannsynlig at Sondland og Trump diskuterte A$AP Rocky på grunn av rapperens overgrepssak i Sverige tidligere i år, da han ble holdt i et fengsel i Stockholm i mer enn en måned. Kunstneren, né Rakim Mayers, erklærte seg skyldig etter en gate-epise som involverte hans entourage og en 19 år gammel mann ved navn Mustafa Jafari. Selv om han ble dømt for overgrep sammen med to medlemmer av teamet sitt, ble A$AP Rocky ikke pålagt å avtjene ekstra fengselstid.

Førstedame Melania Trump og Kanye West ba begge Trump om å gripe inn i juli. Trump twitret i midten av juli, “Snakket nettopp med @KanyeWest om vennen hans A$AP Rockys fengsling. Jeg vil ringe Sveriges meget talentfulle statsminister for å se hva vi kan gjøre med å hjelpe A$AP Rocky. Så mange mennesker vil gjerne se at dette løser seg raskt! ”

Under Sondlands samtale med Trump om A$AP Rocky, diskuterte de to også Ukraina. Sondland husket situasjonen med A$AP Rocky, sa Sondland, jogget hans minne og hjalp ham med å huske samtalen hans med Trump om Ukraina, der Sondland fortalte Trump at president Zelensky “elsker deg”

Riksrettssak-høringene fortsetter torsdag med vitneforklaringer fra Fiona Hill, en av Trumps øverste Russland-rådgivere, og David Holmes, en offisiell tjenestemann i utenriksdepartement.

SE OGSÅ: ASAP Rocky kommer tilbake til Sverige måneder etter voldsdom

Leave a Reply

Your email address will not be published.