Bella Hadid sletter Instagram-innlegg etter Selena Gomez kommentar

Selena tydeliggjør Bella Hadid Instagram-drama

19. November 2019 av Alexina Klev

Selena Gomez vil heller “Kill ‘Em With Kindness” enn å delta i drama.

Den siste tiden har sangeren prøvd å sette et eksempel for sine utallige følgere ved å være spesielt hyggelig mot Bella Hadid, som tidligere datet Selenas eks The Weeknd. Stjernen har gjort dette ved å følge Bella på Instagram på nytt, komme med flatterende kommentarer og like innleggene hennes, som alle fans har fulgt nøye med på.

Dette skapte imidlertid mye drama da modellen endte med å slette et Instagram-innlegg som Selena kommenterte. Selvfølgelig gikk ikke dette unotert fra Selenas mange fans, som begynte å diskutere Bellas potensielle motiver for å slette bildet. “For henne handler det om å støtte kvinner. Dere kan bare ikke ta det pent. Btw Ms Hadid slettet innlegget,” kommenterte en fankonto om saken.

På dette svarte Selena, “Det suger [gråtende emoji].”

Nå ser det ut til at Sel-Go beklager hennes reaksjon på nyhetene.

I nok en Instagram-kommentar deler sangeren “Lose You to Love Me”, “NEI. Jeg skulle ikke snakket uten å vite sannheten. Jeg er lei meg. Vær ikke sårende.”

Getty images

Hun legger til, “Hun er et fantastisk menneske, og det var en misforståelse.”

Selv har Bella ennå ikke avslørt hvorfor hun slettet innlegget, men det ser ut som det er alt vann under broen ifølge Selena.

Det er bra å se denne sosiale mediasagaen potensielt kommer til å bli slutt år etter at den begynte. Det hele startet da Bella sluttet å følge Selena på sosiale medier etter å ha sett sangerinnen kysse The Weeknd, eksen hennes, i 2017. Dette førte til at Selena da sluttet å følge Bella tilbake.

Men Selenas forhold til The Weeknd tok etter hvert slutt. Forutsigbart gjenoppla Bella romantikken hennes med ham ikke lenge etter, før de brøt opp igjen.

SE OGSÅ: Henrettelse utsatt for andre gang etter stort kjendispress

Leave a Reply

Your email address will not be published.