Ariana Grande Sier hun vil trenge en Ambulanse på Grammys 2020

Ariana Grande sier at hun vil trenge en ´ambulanse´ på vent på Grammys i 2020

Ikke fest for hardt!

Ariana Grande har mye å feire. Onsdag ble Grammy-nominasjonene i 2020 kunngjort, og den musikalske sensasjonen er nominert til fem priser i år. Inkludert, Beste Pop Solo Performance, Beste Pop Duo / Group Performance, Årets plate, Årets album og Beste Pop Vocal Album. Hun har uttrykt sin begeistring over utdelingen i løpet av dagen, men avslørte også at hun kanskje trenger litt ekstra hjelp til å trekke gjennom på forestillingens kveld.

“Gratulerer med dine velfortjente nominasjoner!” tvitret innspillingsakademiet til “thank u next” sangeren. Arianas svar var imidlertid litt alarmerende. “Sørg for å ha en ambulanse og mye clicquot i beredskap,” fleipet hun. Sangerinnen har siden slettet tweeten, men det er trygt å si at hun ikke er over den siste tiden hun har opplevd sykdommen.

Ariana er for tiden på vei for sin Sweetener-turne og måtte avlyse et nylig show på grunn av sykdom. “Jeg våknet slags 10 ganger verre, og det gjør så vondt å svelge,” forklarte Grande i en Instagram Story. “Jeg er ikke helt sikker på hva som skjer. Men jeg tror dessverre ikke at jeg vil klare å gå igjennom i kveld.”

Selvfølgelig hadde fansen forståelse, og da helsen hennes er den største prioriteringen, fokuserer Ariana på å komme tilbake til 100 prosent. Heldigvis for henne er Grammys noen måneder til, så forhåpentligvis blir henne med.

Syke eller ikke, Ariana glemte ikke å takke samarbeidspartnerne og fansen via sosiale medier etter utmerkelsene hennes.

“Hallo, jeg måtte dele dette her også. Jeg beklager. Takk for at du erkjente denne musikken mine vakre beste venner og jeg opprettet på bare noen få uker sammen,” skrev hun sammen med et skjermbilde av nominasjonene. “Erkjennelsen er virkelig mer enn nok på egenhånd for meg og mitt hjerte. Takk. Tillater meg å ta bokstavelig talt alle vennene mine som jobbet med det, til å sitte rundt meg, slik at de kan sørge for at hjertet mitt fremdeles slår lmao. så mye kjærlighet og takknemlighet. også også !!!! Jeg må si gratulerer til alle mine andre venner som har blitt nominert i år for deres strålende arbeid også! Jeg kan ikke vente med å feire alle sammen. “

Twitter

Hun utvidet også takket til Recording Academy i den søteste tweeten også. “gråter. rørt og hedret. takk til @RecordingAcad,” skrev hun like etter at nyheten ble utgitt.

Ariana planlegger definitivt å gjøre arrangementet til en affære for henne og hennes nærmeste venner. Etter at musikeren NJOMZA sendte sine ønsker til stjernen, hadde Ariana den morsomste responsen. “kan du sitte på fanget hele tiden,” bemerket hun muntert.

Det har vært et virvelvindår for stjernen, og hun har ingen planer om å stoppe snart. Alt som er igjen å si er takk.

SE OGSÅ: Ariana Grande åpner seg om sykdom, sier hun er «i så mye smerte» under «Sweetener» -turné

Leave a Reply

Your email address will not be published.