Miley Cyrus gjennomgår stemmekirurgisk kirurgi

Miley Cyrus gjennomgår stemmebåndkirurgi etter å ha håndtert betennelse i mandlene

11. November 2019 av Mayhan Rostamkhel

Miley Cyrus er frisk etter å ha gjennomgått en stemmebånd-operasjon og vil måtte hvile stemmen sin en stund.

Den 26 år gamle sangerens tilstand ble først rapportert på lørdag. En kilde nær Miley har bekreftet at hun har forlatt et sykehus og har kommet seg etter operasjon i stemmebåndet.

Kilden sa at legene oppdaget skader i stemmebåndene hennes, som hun uvitende hadde hatt i årevis, mens de behandlet henne for betennelse i mandlene på sykehuset forrige måned. Hun ble fortalt at hun måtte gjennomgå mer kirurgi innen utgangen av året, og at bedring ville omfatte flere ukers stillhet.

Miley Cyrus
Foto: NEILSON BARNARD/GETTY

Cyrus har jobbet med et nytt album og hadde planer om å turnere neste år. Silke og Aroma fikk vite for noen dager siden at hun satte turneringsplanene sine på vent. Hun opptrådte sist live i september, på iHeartRadio musikkfestival i Las Vegas.

“Hun kommer fortsatt til å gi ut ny musikk, men det tar lenger tid enn forventet,” sier en kilde. “Noe av det har å gjøre med halsoperasjonen hun nylig hadde hatt.”

Popstjernen har ikke kommentert tilstanden sin.

Midt i tiden hennes under sykehus-oppholdet i oktober, besøkte den nye kjærligheten og medmusikeren Cody Simpson henne etter hennes kirurgi i mandlene, og hjalp til med å ta vare på henne også hjemme. Cyrus sa på sin Instagram Story den gangen hun var “på vokal hvile ikke kropp.”

Miley Cryus
Foto: MILEY CYRUS/INSTAGRAM

Det har vært tøffe måneder for Cyrus. I tillegg til helseplagene sine, går hun for tiden gjennom en skilsmisse med eks Liam Hemsworth etter en sommer-splitt, og slo også opp med Kaitlynn Carter i september etter en virvelvindromantikk.

SE OGSÅ: Bekrefter brudd for «Paradise»-paret

Leave a Reply

Your email address will not be published.