Brudd for Paradise paret

Bekrefter brudd for “Paradise”-paret

8. November 2019 av Alexina Klev

Paradise-paret går nå hver til sitt.

Realitydeltakerne Mario Riera og Sofie Karlstad ble et par tidligere i år, etter at begge deltok i «Paradise Hotel». Nå er det slutt mellom paret.

Sofie Karlstad (22) og Mario Riera (21) fra årets «Paradise hotel» bekreftet Torsdag via sosiale medier at de ikke lenger kjærester er.
Paret ble sammen etter andreplassen i Paradise Hotel.

Det annonserte Karlstad selv på sin Instagram-profil torsdag ettermiddag.

– ´Hei alle. Dette blir ikke noen lang forklaring, men jeg og Mario har valgt å skille lag. Vi er fortsatt gode venner, så det er ikke noe drama. Håper alle respekterer det´, skriver Karlstad.

Eks-kjæresten til Sofie, Mario Riera har dermed også bekreftet bruddet på sin egen Instagram-profil og skriver følgende på sin my-story:

Vi har valgt og gå hver våre veier. Er veldig glad i hun, og vi kommer fortsatt til å være venner, men noen ganger bare funker det ikke. Skikkelig kjipt at det skal ende slik, men er veldig glad for at jeg ble kjent med hun. Planen fremover er å flytte tilbake til Bergen, og ta det derfra, skriver han.

´Reality-paret´ var begge deltakere i årets storslagne sesong av Paradise Hotel som gikk på TV 3. Begge stjernene kom sammen helt til finalen, men endte til slutt på en sterk andreplass.

SE OGSÅ: Kim Kardashian West sier det å fjerne ´Instagram likes´ kan være positivt for mental helse

Leave a Reply

Your email address will not be published.