Drake buet ned av scenen

Drake buet ned av scenen på Tyler The Creators, Camp Flog Gnaw-festival etter overraskelsesopptreden

11. November 2019 av Mayhan Rostamkhel

Hvis du spør Drake, var dette definitivt ikke en del av Guds plan.

Søndag kveld gjorde rapperen en overraskende opptreden på Tyler, The Creator´s årlige Camp Flog Gnaw-festival på Dodger Stadium i Los Angeles. Men fans som håpet å se Frank Ocean i stedet, var ikke fornøyde. (I forkant av showet ble headlineren ikke kunngjort, så mange trodde toppakten ville være Ocean. Welp.)

Midt i sangen hans “Wu-Tang Forever” prøvde 33-åringen å adressere den bitre mengden. “Lag litt støy for deg selv i kveld,” sa Drake. “Jeg er her for deg i kveld. Hvis du vil fortsette, vil jeg fortsette. Hva skjer?”

Det viste seg at de ikke ville at han skulle fortsette – og publikum begynte å skryte. “Hvis du vil fortsette,” sa han igjen, “jeg vil fortsette i kveld.”

Denne gangen, da skriket om “nei” ble høyere, tok Drake antydningen. Som det viser seg, ønsket de ikke at han skulle fortsette å gå – og publikum begynte høylytt. “Hvis du vil jeg skal fortsette,” sa han igjen, “så vil jeg fortsette i kveld.”

Denne gangen, da skriket om “nei” ble høyere, tok Drake antydningen.

“Det har vært kjærlighet,” sa han da han forlot scenen og avsluttet forestillingen sin 20 minutter for tidlig. “Jeg elsker deg. Jeg går under navnet Drake. Takk for at dere hadde meg.”

Etterpå, da klippet til det kortvarige settet hans gikk viralt, tok fansen med til sosiale medier for å forsvare “In My Feelings” sangeren .

“At Frank ikke opptrer er nøyaktig hva en mengde som ville bue Drake fortjener,” twitret en bruker. En annen chimet inn, “Ser mange videoer av at Drake ble buet ned på Camp Flog. Det suger fordi Tyler boker denne festivalen selv. Oppstillingen gjenspeiler hans personlige smak og dette er artister han vanligvis har forhold til (Tyler ba Drake om å gjøre det som en tjeneste). Respektløsheten er forbløffende. “

SE OGSÅ: Kylie Jenner og Drake har tilbragt tid sammen ‘romantisk’ etter hennes brudd med Travis Scott

Leave a Reply

Your email address will not be published.