Kanye West stiller for president i 2024

Kanye West snakker om å skifte navn til ‘Christian Billionaire Genius’ og presidentvalget i 2024

10. November 2019 av Mayhan Rostamkhel

Kanye West var like frittalende som noen gang da han kom overraskende på Fast Company Innovation Festival i New York torsdag.

Den 42 år gamle rapperen deltok i en paneldiskusjon med Yeezy fottøysdesigner Steven Smith og kom med noen få dristige uttalelser, inkludert at han lovlig kunne endre navnet sitt til “Christian Genius Billionaire Kanye West” i et år. West forklarte at han ønsket å få ordentlig anerkjennelse som svart gründer.

Se videoen her:

“Martin Luther King ble ikke drept fordi han hadde en drøm; han hadde noe annet han skulle snakke om,” sa West.Han snakket om svart myndighet, økonomisk myndighet. Da jeg gjorde Forbes, viste jeg dem en kvittering på 890 millioner dollar, og de sa fortsatt ikke” milliardær. ” De vil ikke at vi skal vite at vi kan kjøpe land; de vil ikke at vi skal ha det 100 prosent eierskapet jeg har på Yeezy. “

“Når folk sier at det er krass å kalle seg selv en milliardær, sier jeg at jeg lovlig kan endre navnet mitt til Christian Genius Billionaire Kanye West i et år til du forstår nøyaktig hva det er,” fortsatte han. “Det vil være på bilskiltet”

West sa også at han fortsatt planlegger å stille opp for presidentvalget i 2024 – som han har snakket om siden 2015 – og svarte publikum da de lo.

“Hva ler dere av?” sa han om deres reaksjon på sine politiske planer. “Vi ville skape så mange arbeidsplasser! Jeg skal ikke løpe, jeg skal gå. Når du ser overskrifter som sier at Kanye er gal – en av tre afroamerikanere sitter i fengsel og alle kjendiser sitter i fengsel også fordi de kan ikke si noe, de har ingen mening, de er så redde! “

Selvfølgelig er dette ikke første gang West har blitt frittalende om politikk. Under et intervju med L.A. radiopersonlighet Big Boy forrige måned siktet han seg mot det demokratiske partiet og sa at folk var “hjernevasket.”

“Demokratene fikk oss til å stemme på demokrater med matstempler i årevis, bro,” sa han. “Hva snakker du om? Våpen på 80-tallet, ta fedrene ut av hjemmet, Plan B, senke våre stemmer og få oss til å abortere barna våre.”

En kilde snakket nylig med West’s kone, Kim Kardashian West, om henne og søstrene sin nye KKW Fragrance Diamond-kolleksjon, og hun snakket om en mykere side av rapperen. Paret fornyet nylig sine løfter etter fem års ekteskap med sine fire barn – 6 år gamle North, 3 år gamle Saint, 1 år gamle Chicago og 5 måneder gamle Psalm – til stede for det spesielle øyeblikket.

“Vel, vi hadde virkelig tradisjonelle løfter vår første gang, og derfor skrev vi noe som var bare mer intimt og spesielt for oss og der vi er nå fem år senere, så det er definitivt annerledes,” bemerket Kardashian West. “Jeg mener, jeg tror bare etter å ha fått barn, det bare er en slik livsskifte. Livet er så annerledes. Jeg føler at dette er nå livet virkelig begynner og det har vært så gøy å være på denne reisen med noen som bare har med seg deg i denne virvelvinden av et liv som jeg aldri drømte om at jeg ville ha, så det har vært mye moro. “

SE OGSÅ: Kim Kardashian West sier det å fjerne ´Instagram likes´ kan være positivt for mental helse

Leave a Reply

Your email address will not be published.