Mark Wahlberg

Mark Wahlberg advarer fans om ikke å sende tusenvis av dollar til hans bedragere

26. Oktober 2019 av Alexina Klev

Vokt dere, Internet: Hvis Mark Wahlberg ber deg om å gi ham alle pengene i verden, er det absolutt ikke ham.

Skuespilleren tok seg til Instagram Torsdag for å advare sine fans om en svindel som ble gjort i navnet hans, og avslørte at photoshoppede bilder av ansiktet hans blir brukt for å få folk til å gaffle over tusenvis av dollar. På det grammede bildet holder en person som tydelig har lagt Wahlbergs ansikt på noens kropp opp et skilt som lyder: “Min kjære, du er min kjære venn. Jeg kan ikke gjøre noe for å skade deg, stol på meg. ” I en tekstmelding som følger med snapen, spør personen: “Tekst meg på WhatsApp´en min.”

Men den virkelige Wahlberg godtar ikke noe av dette. “Din latter for dagen,” skrev superstjernen på Instagram. “En bedrager sendte dette dårlig photoshoppede bildet for å overbevise en fan om at hun virkelig snakket med meg. Men på en alvorlig notat, vennligst ikke send penger til noen som påstår å være meg.”

Før du tviler på at noen kunne la seg lure inn av det forfalskede bildet av 48-åringen, bør du tenke på nytt. “Vi har nettopp hørt i går om noen som ble svindlet ut for 85 000 dollar – så vær forsiktig,” advarte han. “Bare en verifisert konto hver på IG, Facebook og Twitter. Jeg er ikke på WhatsApp, Hangouts, Messenger, Snapchat eller TikTok. (Du kan sende skjermbilder av falske profiler som skal fjernes til markwahlbergimposters@gmail.com og teamet mitt vil ta ta av seg det.) “

Kritt dette opp til nok en gal dag i veldig berømte menneskers liv.

SE OGSÅ: Lizzo saksøker låtskrivere som hevder æren for «Truth Hurts,» påstår det er «trakasseringskampanje»

Leave a Reply

Your email address will not be published.