Lizzo saksøker

Lizzo saksøker låtskrivere som hevder æren for “Truth Hurts,” påstår det er “trakasseringskampanje”

24. Oktober 2019 av Alexina Klev

Lizzo har anlagt søksmål mot tre låtskrivere som hevder at de ikke ble godkjent som medforfattere på hitlåten hennes, “Truth Hurts.”

I likhet med mange nylige hit-sanger, er sangen, som har vært på toppen av Billboard Hot 100 i syv strake uker, gjenstand for påstander fra personer som sier de har rett til skriftlig kreditt. I dette tilfellet er det brødrene og låtskrivingsteamet til Justin og Jeremiah Raisen og en annen samarbeidspartner, Justin “Yves” Rothman, som spilte inn demoer med Lizzo i 2017 og ble offentlig med kravene sine i forrige uke.

Søksmålet, innhentet av flere kilder, kommer etter at brødrene Justin og Jeremiah Raisen offentlig hevdet at de var en del av en skriveøkt i april 2017 med Lizzo som produserte en demo, “Sunn,” som inkluderte linjen, “I just took a DNA test, turns out I’m 100 percent that bitch.” På Instagram hevdet Justin Raisen at han og broren aldri ble skikkelig kreditert for sangen, og at forsøkene deres på å løse saken gjentatte ganger ble skutt ned. Omtrent på samme tid hevdet en annen forfatter på økten, Justin “Yves” Rothman, at han også var ukreditert som låtskriver.

Lizzo opptrer på “Today” 23. august 2019 i New York.

Sammen med innlevering av søksmål Onsdag, avvist Lizzo påstandene fra Raisens på Twitter og sa: “Mennene som nå hevder et stykke av ‘Truth Hurts’ hjalp meg ikke med å skrive noen del av sangen. De hadde ingenting med den linjen i sangen å gjøre eller hvordan jeg valgte å synge den. Det var ingen i rommet da jeg skrev ‘Truth Hurts’, bortsett fra meg, Ricky Reed og tårene mine. »Lizzo gjentok også at” DNA test “-linjen var inspirert av en meme hun så, og hun har siden gitt en skriftlig kreditt til sangeren Mina Lioness, personen hvilket sin tweet inspirerte den spesifikke memen.

View this post on Instagram

Truth Hurts… but the truth shall set you free.

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on

I dag svarte Lizzo med et søksmål og et innlegg i sosiale medier. “Mennene som nå hevder et stykke av sangen ‘Truth Hurts’ hjalp meg ikke med å skrive noen del av sangen,” skrev hun i innlegget. “De hadde ingenting med linjen eller hvordan jeg valgte å synge den å gjøre. Det var ingen i rommet da jeg skrev ‘Truth Hurts’, bortsett fra meg, Ricky Reed, og tårene mine.”

Lizzo nevner også i innlegget sitt at hun har til hensikt å dele en del av inntektene fra sangen med Lioness. “Jeg fikk senere vite at en tweet inspirerte memen. Skaperen av tweeten er personen jeg deler suksessen min med … ikke disse mennene. Punktum” avslutter hun. “Takk til alle som har støttet meg og sangen min.”

SE OGSÅ: Jennifer Lopez saksøkt for $150.000 over Alex Rodriguez bilde

Leave a Reply

Your email address will not be published.