Kanye West Sier han skal på turne "med en gang"

Kanye West sier at ´Jesus Is King´-turneen vil starte “med en gang”

26. Oktober 2019 av Mayhan Rostamkhel

Kan Kanye være ute på turné tidligere enn vi tror?

Kanye West har sagt at hans “Jesus Is King” -turné vil starte umiddelbart
Kreditt: Getty Images

Kanye West har sagt at han har til hensikt å ta ut ‘Jesus Is King’ -albumet sitt på turné «med en gang».

Tidligere i dag droppet West sitt ivrig etterlengtede album etter flere forsinkelser. Fans over hele kloden har siden reagert på utgivelsen på sosiale medier.

Nå har West avslørt at turneen snart starter. Som en video fra TMZ avslørte, når West ble spurt av en fan når fans kan forvente en turne, svarte West “med en gang”.

I et vidtrekkende intervju med Zane Lowe som gikk live i overigår (24. oktober), glede West seg over at et andre album, ‘Jesus Is Born’, vil komme ut denne julen. West åpnet også for sin nylige samtale med kristendommen i intervjuet.

West sa: “Nå som jeg er i tjeneste for Kristus, er jobben min å spre evangeliet, å fortelle folk hva Jesus har gjort for meg,” sa han.

”Jeg har spredt mange ting. Det var en tid jeg ga beskjed om hva mote hadde gjort for meg, jeg ga beskjed om hva Hennessey hadde gjort for meg, men nå forteller jeg deg hva Jesus har gjort for meg, og i det at jeg ikke lenger er en slave, jeg er en sønn nå, en sønn av Gud. Jeg er fri.”

I en firestjerners anmeldelse av Wests nye album skrev NMEs Jordan Bassett: “Det er uklart hva Damask-øyeblikket hans var, men på‘ Jesus Is King ’høres han fredelig ut og oppfylt.

”Helt i Wyoming hevder han å ha vendt ryggen til 24-timers nyheter, politisk splittelse og den uendelige støyen på sosiale medier. Du hører kanskje ‘Jesus Is King’ og håper Kanye West ligger ett skritt foran oss, som så ofte han har vært. »

SE OGSÅ: Kanye West, en punktlig mann som aldri går glipp av utgivelsesdatoer, kunngjør nå julealbum

Leave a Reply

Your email address will not be published.