Kylie Jenner og bestevennen kler seg ut som Madonna og Britney Spears for Halloween – og gjenskaper kyss

28. Oktober 2019 av Mayhan Rostamkhel

Kylie Jenner og hennes beste venn Anastasia “Stassie” Karanikolaou brakte et stykke MTV Video Music Awards-historie til liv denne Halloween

Anastasia Karanikolaou og Kylie Jenner
 FOTO: ANASTASIA KARANIKOLAOU/INSTAGRAM

Kylie Jenner har allerede sparket i gang denne Halloween-sesongen med et smell!

Keeping Up with Kardashians-stjernen og hennes beste venninne Anastasia “Stassie” Karanikolaou kanaliserte et ikonisk popkulturøyeblikk i helgen, og kledde seg ut som Britney Spears og Madonna fra deres beryktede MTV Video Music Awards-opptreden i 2003.

Etter å ha kommet tilbake fra en natt ute med venner på en J. Balvin-konsert, retet Jenner (22) Halloween-transformasjonen på Instagram, og la ut et klipp av seg selv og fikk fikset håret til mens hun sang Spears ‘2007-hit “Piece of Me.”

Duoen avslørte deretter felleskostymer, med Jenner-kledning som Madonna, i et klipp som viste dem dansende i karakter til den 61 år gamle poplegendenes sang “Like a Virgin.”

Paret gjenskaper sangernes kostymer perfekt, og det ser ut til at Jenner hadde på seg en blond parykk bundet tilbake i et pent bun sammen med en svart topp med et matchende belte gjemt i et par passe bukser.

Kylie Jenner
FOTO:  KYLIE JENNER/INSTAGRAM
Anastasia Karanikolaou og Kylie Jenner
 FOTO: ANASTASIA KARANIKOLAOU/INSTAGRAM

I mellomtiden hadde Karanikolaou på seg Spears ‘helt hvite utseende, som besto av en stropp korsett-topp med et kupert hvitt skjørt og et par matchende hansker.

For å gjøre rekreasjonen deres enda mer perfekt, delte paret på slutten av videoen et kyss på leppene.

For tre år siden kanaliserte Jenner et annet berømt popikon for Halloween: Christina Aguilera, som tilfeldigvis også var på scenen på tidspunktet for Madonna og Spears 2003-kyss.

I 2016 gjenskaper Kylie Cosmetics-mogulen et av Aguileras mest bemerkelsesverdige utseende fra hennes “Dirrty” musikkvideo fra 2002, ned til det blonde håret, nese piercing og chaps.

Can I be XTINA forever,” skrev hun ved siden av en video av morderen.

View this post on Instagram

Can I be XTINA forever 😩😩

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Mens det ikke er noe å fortelle om hva Jenner vil kle seg ut som neste gang, bør fansen forvente å se noen søte kostymer fra realitystjernen og hennes 20 måneder gamle datter Stormi.

I fjor hadde paret matchende skjelett-onesies til en spesiell “jentemiddag”, og paret gikk videre til sportskoordinerende sommerfugl-utseende.

“My baby butterfly,” tagget Jenner ett bilde.

SE OGSÅ: Lizzo saksøker låtskrivere som hevder æren for «Truth Hurts,» påstår det er «trakasseringskampanje»

Leave a Reply

Your email address will not be published.