Quentin Tarantino slipper ny versjon av ‘Once Upon a Time in Hollywood’

24. Oktober 2019 av Mayhan Rostamkhel

En ny versjon av filmskaperens niende debut vil inneholde 10 minutter til, fire hele scener til vi kan glede oss til

Et utvidet versjon av Quentin Tarantinos siste film, Once Upon a Time i Hollywood – med fire nye scener med tidligere usett opptak på til sammen 10 minutter – ledes til nå på kino. Den oppdaterte filmen, nesten tre timer lang, vil treffe mer enn 1000 nordamerikanske lokasjoner fra og med fredag 25. oktober.

“Publikum har vist enorm støtte for denne filmen,” sa Adrian Smith, Sonys president for innenlandsk distribusjon, i en uttalelse. “Og vi ser frem til å tilby dem en ny mulighet til å se filmen slik den er ment å bli sett – på storskjerm – med flere severdigheter og lyder fra sekstitallet fra Quentin Tarantino som en ekstra godbit.”

Once Upon a Time i Hollywood, som opprinnelig traff amerikanske kinoer i slutten av juli, har en høyprofilert ensemblebesetning, inkludert Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Emile Hirsch, Margaret Qualley, Timothy Olyphant, Al Pacino og Bruce Dern.

Den nye versjonen er lang, men den kunne ha vært lengre: I mai rapporterte Indiewire at filmens første kutt varte i fire timer og 20 minutter, noe som betyr at det sannsynligvis er mer enn en times ekstra ubrukte opptak.

Tarantinos niende film, samlet mer enn 139 millioner dollar i Nord-Amerika og 228 millioner dollar i utlandet, noe som gjør den til Tarantinos nest høyeste bruttofilm bak 2012’s Django Unchained, melder Variety. Til tross for kassasuksessen, møtte den kontrovers for sin skildring av kampsportikonet Bruce Lee. (I filmen kjemper en fiksjonal Lee med Pitts karakter, Cliff Booth, på et filmsett.)

Kinesiske sensorer avlyste filmens utgivelse 25. oktober i landet, og selv om Sony Pictures ikke ble tilbudt en forklaring, fortalte kilder til The Hollywood Reporter at forsinkelsen delvis stammet fra Lees datter, Shannon Lee, som etter sigende ba Kinas nasjonale filmadministrasjon kreve endringer av henne fars skildring. Tarantino, som har endelige rettigheter innebygd i sin kontrakt, har angivelig ingen planer om å endre filmen.

SE OGSÅ: Leonardo DiCaprio går ´inkognito´ for solo-lunch utflukt

Leave a Reply

Your email address will not be published.