Jennifer Lopez Saksøkt for 150,00 dollar

Jennifer Lopez saksøkt for $150.000 over Alex Rodriguez bilde

8. Oktober 2019 av Alexina Klev

Kjærlighet koster tilsynelatende noe, 150,000 dollar.

Jennifer Lopez blir saksøkt for brudd på opphavsretten over et bilde hun la ut på sin Instagram Story i 2017. I følge rettsdokumentene, arkivert og innhentet av Picture Agency, viste det aktuelle bildet Hustlers-stjernen som holdt hender med Alex Rodriguez mens han var ute i New York City. I dokumentene oppgir Picture Agency at de er eieren og eksklusiv opphavsrettsinnehaveren av bildet som Lopez la ut.

MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID

“Saksøker har aldri lisensiert fotografiet til saksøkte. Likevel brukte Lopez det uten autorisasjon eller tillatelse fra saksøker til å gjøre det,” heter det i dokumentene. “Konkret kopierte Lopez eller noen som handlet på hennes vegne fotografiet og distribuerte det på Instagram, via @jlo-kontoen, på en story som var postet 7. november 2017.”

Selskapet hevder i dokumentene at Lopez ble varslet om overtredelsen hennes “gjennom hennes representanter,” ved et brev datert 12. desember 2017.

“Fotografiet er kreativt, særegent og verdifullt,” argumenterer selskapet. “På grunn av emnets kjendisstatus og fotografiets kvalitet og visuelle appell, var det saksøker (og fotografen det representerer) som tjente inntekter fra lisensiering av fotografiet.”

“Men tiltaltes uautoriserte bruk skader det eksisterende og fremtidige markedet for det originale fotografiet,” fortsetter dokumentene. “Instagram-innlegget gjorde fotografiet umiddelbart tilgjengelig for Lopezs titalls millioner følgere og andre, forbrukere av underholdningsnyheter – og spesielt nyheter og bilder av Lopez selv, noe som fremgår av deres status som tilhengere av henne – som ellers ville være interessert i å se lisensiert versjoner av fotografiet i magasiner og aviser som er saksøkers kunder. “

Selskapet søker 150 000 dollar og et påbud mot Lopez og hennes team, og hindrer dem i å legge ut bildet igjen.

Dette er bare et av de mange sakene om kjendiser som blir saksøkt på grunn av et krav om brudd på opphavsretten. Det var bare forrige måned at Gigi Hadid ble saksøkt over et bilde hun tidligere har lagt ut på Instagram-historien om eksen hennes, Zayn Malik.

SE OGSÅ:Kylie Jenner poster kryptisk sitat om å velge å være lykkelig etter Travis Scott splittet

Leave a Reply

Your email address will not be published.