Kanye West gir nytt løfte om jule-album

Kanye West, en punktlig mann som aldri går glipp av utgivelsesdatoer, kunngjør nå julealbum

25. Oktober 2019 av Mayhan Rostamkhel

I et intervju med Zane Lowe ga Kanye et vilt ambisiøst løfte om et album inspirert av hans “Sunday Service” -opptredener

Watch The Throne 2Yeezus 2Good Ass JobYandhiCruel WinterTurbo Grafx 16Child Rebel Soldier. Det ikke navngitte, men ryktes om et Kanye West og Drake samarbeidsalbum.

Det er en enorm og sammenfiltret kirkegård av alle de annonserte albumene og løftene, utrangerte og omskolede Kanye-prosjektene som aldri vil se dagens lys. Wests niende studioalbum, Jesus Is King, har allerede gått glipp av to utgivelsesdatoer, og det er en mulighet for at den vil gå glipp av en tredje hvis den ikke kommer fram til midnatt torsdag. Det er det som gjør at Kanyes nylige erklæring om at han i beste fall dropper et julealbum hyperbolsk. “Sunday Service-albumet, Jesus Is Born, kommer til jul,” fortalte West til Zane Lowe under et to timers intervju på Beats 1.

Kanye West gir nytt løfte om jule-album
Kanye West dukker opp på MTV Video Music Awards på Madison Square Garden i New York. West har holdt en utendørs gudstjeneste som trakk tusenvis av mennesker til Wyoming-byen der han eier en ranch. Billings Gazette melder at West arrangerte gratisarrangementet på grunnlag av The Buffalo Bill Center of the West i Cody. Senteret anslår 3.800 mennesker deltok på den timelange “søndagstjenesten” i Robbie Powwow Garden Kanye West Wyoming Service, New York, USA – 22. september 2019

Det er samtidig viktig å husek at West brukte intervjuet på å sammenligne LA-reklametavler med en form for sexhandel, fortalte en historie om å la telefonnummeret sitt ligge på Drakes veranda, og kalte seg ”den største menneskelige kunstner gjennom tidene,” men fremdeles kunngjøringen om at han vil levere et Sunday Service-album i løpet av julen er fortsatt den mest latterlige delen av hele diskusjonen. Dette er ikke å si at West som droppet et Sunday Service-album kalt Jesus Is Born den dagen Jesus ble født, ikke ville bli mottatt med åpne armer. Jeg vil være den første til å innrømme at jeg ville forlate alle planene mine om å dekke et nytt Mr. West-album [ Han ville ikke]. Men på dette tidspunktet har vi ingen reell grunn til å tro at disse planene ikke er fleksible.

Inntil Jesus Is Born kommer – eller ikke – føl dere fri til å høre på “Christmas In Harlem” og mimre om bedre, mindre kaotiske tider.

SE OGSÅ: Kanye West sier han er ferdig med banning – lover gospel fra nå av

Leave a Reply

Your email address will not be published.