Helt splitter nye bilder av Stormi Webster

Travis Scotts nye bilder av Stormi Webster slo alle de rette merknadene

5. November 2019 av Mayhan Rostamkhel

Stormi Webster har litt swag!

For enhver og alle popkulturfans som leter etter en Tirsdag-plukk meg opp, leverte Travis Scott absolutt da han tok til Instagram med ikke ett annet enn to nye bilder av datteren hans.

Da den sørlige California-solen skinte, fanget Travis ærlige bilder av sin jenteunge som gikk i det som så ut til å være deres innkjørsel.

Og mellom hennes svarte tank-top, camo-jeans og komfortable joggesko, er Stormis antrekk “on point” til høstværet.

“Å gå i musikklassen og deretter komme tilbake for å svømme i bassenget pappa,” Travis viste frem bildet til sine 21,5 millioner følgere.

Som MAN sannsynligvis kunne ha gjettet, godkjente Kylie Jenner bildene fullstendig da hun kommenterte med tre hjerteøye-emojier.

Instagram

Kanskje ble bildene tatt da Kylie feiret Kendall Jenners bursdag i helgen i Palm Springs.

I løpet av turen hadde bursdagsjenta og de heldige gjestene et helt utvalg av aktiviteter å glede seg over, inkludert en dag på løpebanen.

Og som det ble sett på sosiale medier, var nære venner også i stand til å glede seg over Hansen´s Cake, et vakkert herskapshus i Palm Springs og til og med en privat jet hjem til Los Angeles. Som de sier, alle gode ting må komme til en slutt.

Instagram

Tirsdag morgen var Kylie tilbake på jobb med å shoot av feriesamlingen sin for Kylie Cosmetics. Og ja, Stormi var i stand til å bli med mamma på sett for det spesielle prosjektet.

For de som lurer på hvor Travis og Kylie står når de fortsetter å være medforeldre til Stormi, peker alle tegn på at to foreldre slipper unna ethvert drama. I stedet setter de familien først.

“Kylie er veldig glad for å gjøre det hun gjør. Hun har ikke en plan for om hun vil komme tilbake til Travis eller ikke. Hun er knyttet til ham for livet av Stormi, så hun vet at det er en mulighet,” delte en kilde. “Det går bra for dem med dette nye oppsettet. De er veldig glade for å komme sammen og være familie med Stormi, men de har også separate liv og gleder seg over det.”

SE OGSÅ: Liam Payne åpner seg om hvorfor han ikke har hørt fra Zayn Malik på mange år

Leave a Reply

Your email address will not be published.