Kanye West får kritikk for dyr mat servering

Kanye West’s Brunchella-måltider på $55 dras for rapporterte knappe tilbud: Se Fyre Festival-sammenligninger

4. November 2019 av Alexina Klev

Deltakere på Kanye Wests “Brunchella” var ikke fornøyde.

Fredag opptrådte den 42 år gamle rapperens i søndagstjeneste i Bethany Church i Baton Rouge, Louisiana, og trakk et massivt publikum. Selv om konserten var gratis, kunne deltakerne velge et “Brunchella” -måltid på $ 55 før konserten, som var en innsamling for kirken. Da en konsertgjenger så hva de fikk for pengene sine, tok de imidlertid med seg til sosiale medier for å uttrykke sin raseri og forferdelse.

“Dette er den fantastiske & KALDE brunch BUFFETEN vi får servert av Boil & Roux Br. & Serveren så på meg gal da jeg ba om en ny pannekake,” skrev en deltaker på Facebook sammen med et bilde av to magre pannekaker, to skiver av bacon og en pølse patty på en Styrofoam tallerken, som raskt ble sammenlignet med den beryktede ostesandwich på Fyre Festival på sosiale medier. Hashtaggen #YeezyFyreFestival begynte til og med å sirkulere.

Catering for arrangementet har gitt ut en uttalelse som forsvarer maten og tjenesten, og hevdet bare en gjest var misfornøyd med måltidet.

Lauryn’s Fine Catering har blitt kontaktet om den dårlige servicen og kvaliteten på maten som ble levert under arrangementet som en betalt leverandør, ”delte arrangementets catering i en uttalelse til DailyMail.com. “Cateringfirmaet erkjenner at det ikke ga tilstrekkelig mat til EN deltaker, og et innlegg i sosiale medier ble viralt. Eventuelle ytterligere henvendelser eller matklager knyttet til arrangementet kan rettes til Lauryn’s Fine Catering.”

Men maten var ikke bare en del av samlingen som førte til sammenligning med debakten i 2017. En annen konsertgjenger delte bilder av VIP-inngangen og VIP-området, som i hovedsak var en liten ås i nærheten.

“Som om de virkelig hadde oss til å henge på en høyde borte fra scenen, og lovet at vi ville bli innledet senere, bare for å slå oss med” nope. ” 😭😭😭!” skrev de ved siden av et bilde av det snaue tilbudet på Twitter, og la senere til, “De trenger bare å behandle refusjonen raskt. #Brunchella.”

På toppen av disse klagene ble Wests ytelse forsinket med halvannen time. I mellomtiden spilte en firespors spilleliste på en løkke for deltakere.

“Kanye West-konsert i Baton Rouge skulle begynne klokka 6,” twitret en annen deltaker. “Det er nå 7:30 og FORTSATT , ingen Kanye. Samme spilleliste som fortsatt er på gjentagelse. Mister sakte fornuft.”

Da han ankom, poserte West, som ga ut sitt nye album, Jesus Is King i oktober, for bilder med fans. Chicago, North og Saint ble alle sett med sin kjente far på arrangementet.

SE OGSÅ: John Legend blir full og fremfører «All of Me» i offentligheten: Se Chrissy Teigens video

Leave a Reply

Your email address will not be published.