Liam Payne

Liam Payne åpner seg om hvorfor han ikke har hørt fra Zayn Malik på mange år

5. November 2019 av Alexina Klev

Liam Payne blokkerer alt.

Den 26 år gamle artisten åpnet seg om livet etter One Direction i et intervju med GQ Hype publisert mandag.

Som fans vil huske, kunngjorde Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson og Niall Horan at de “tok en pause” for å “jobbe med enkeltprosjekter” tilbake i 2015. Deres femte medlem, Zayn Malik, hadde allerede forlatt bandet tidligere samme år.

Mens det er fire år siden splittelsen, innrømmet Payne at det fortsatt var nag mellom de fem tidligere bandkameratene.

Anthony Harvey/Getty Images

“Definitivt til en del, ja,” svarte han da han ble spurt. “Vi hadde forskjellene våre gjennom hele opplevelsen med noen ting. Jeg tenker fremdeles på noen ting som ble sagt og gjort som jeg nå ville gjort annerledes, men da er det alt sammen del av oppveksten. Å være i én retning var en slik skolegårdsmentalitet på en eller annen måte –One Direction University, pleier jeg å kalle det. Alle har ting de har sagt på fester de ønsket at de ikke hadde, men for oss var forskjellen at det hele skjedde foran verden. Nå er vi eldre, for meg absolutt det er ting som jeg ikke er like plaget av. Jeg tror med Zayns spesielle avkjørsel og veien han valgte å gå, vi ikke har hørt fra ham siden han dro. Han sa ikke engang farvel, hvis jeg er ærlig. Det var et skikkelig ubehagelig scenario, helt sikkert fra vår side. Litt rart. Det er vanskelig. “

Når han snakket om Malik, åpnet Payne også om “Pillowtalk” -kunstnerens kamp med berømmelse og angst. Mens “Stack It Up” -stjernen erkjente at de alle deltok i X-Factor-konkurransen av forskjellige grunner, sa han “du vet bare ikke før du kommer dit om du er bygd for dette eller ikke.”

“For Zayn, er glad i musikk og er et utrolig talent. Han var virkelig den beste sangeren i One Direction, hånd på hjerte, av oss alle,” sa han. “Men for at han skal komme til et punkt der, du vet, han ikke kan tråkke på en scene? Det er mye. Jeg mener, han klarer seg bra. Streamingtallene hans er latterlig gode, men jeg tror han savner utførelsen siden av å opptre litt, vet du. Han ser ikke ut til å komme forbi den delen. “

Payne kunne forholde seg til Maliks kamper på mange måter. For eksempel sa han at han nå behandler dette “hjernefart-syndromet.”

“Jeg var på medisiner en stund, og det hadde noe med epilepsi å gjøre, men jeg brukte det til noe annet,” sa han til magasinet. “Og det hadde å gjøre med angst for meg også, fullt foreskrevet, men jeg var ikke klar over at [på medisinen] bestemte lys fikk meg til å glemme, vel, alt. Jeg glemte helt hvem jeg var. Og tekster. Det skjer fremdeles .Jeg har frykt for det nå. Det skjer hele tiden. Så vi har alle våre små beasties i den slags scenarier. Men denne æraen med talent viser, det er farlig og noen mennesker vet bare ikke hva de går inn i.”

Faktisk uttrykte Payne ønske om å nå ut til Malik; han så imidlertid ikke ut til å vite hvordan.

“Jeg ville ikke at han skulle føle at han gikk gjennom dette alene på noen måte, eller at vi alle var ute etter å ta ham,” sa han. “Vi er de eneste menneskene som vet hva du går gjennom. De eneste fem personene som vet hva du går gjennom, var alle sammen i et rom en gang, og du forlot – rimelig nok – men du vil ikke at noen skal gå gjennom slike ondskaper uten grunn. Men det kom til et punkt med meg hvor jeg ikke ville vite hvor jeg skulle begynne med Zayn. Jeg håper han har gode mennesker rundt seg, men jeg tror ikke på dette stadiet at det er noe resten av oss kan løse. “

I tillegg snakket Payne om sin egen kamp med depresjon.

“Det var mye,” sa han til publikasjonen. “Jeg drakk for mye og kom inn i virkelig dårlige, dårlige situasjoner i ganske lang tid. Og jeg traff et høydepunkt hvor jeg visste at drikken skulle ta meg; jeg trengte å gjøre noe med det. Jeg brukte mye av tid på å drikke for å unnslippe den vanvittige verdenen som jeg hadde skapt for meg selv. Jeg visste ikke hva jeg gjorde. Den første terapitimen og det å være: ‘Jeg vet ikke en gang hva jeg liker eller noe med meg selv’ – det var ganske skumle ting. Jeg var redd for hvor langt karrieren min gikk, og at den kan komme enda lenger. Du kan si: “Hvem er redd for suksess? Men det er hva det innebærer noen ganger. Suksess har fått det bedre av meg enn mer en gang. Når jeg taper, pleier jeg å konsentrere meg mer. “

Artisten sa da at han “ble edru i et år” og prøver fortsatt å finne “balansen rett mellom å være et festdyr og å være et dyr i treningsstudioet.”

Under intervjuet snakket han også om at de andre bandkameratene fant sine egne stiler og jobbet med sine egne debutalbum. Han snakket også om Hugo-kampanjen hans, som markerte hans første naken shoot.

For å lese hele intervjuet, sjekk ut GQ Hype.

SE OGSÅ: Kanye West’s Brunchella-måltider på $55 dras for rapporterte knappe tilbud: Se Fyre Festival-sammenligninger

Leave a Reply

Your email address will not be published.