travis scott og kylie

Travis Scott liker Kylie Jenners sexy BH-bilder på Instagram 2 måneder etter å ha tatt pause

18. Desember 2019 av Mayhan Rostamkhel

Travis Scott trykket på hjerteknappen på Kylie Jenners trykkende Instagram-snaps

Kylie Jenner og Travis Scott er kanskje ikke lenger sammen, men det er ingen tvil om at paret har holdt seg vennlige siden de tok en pause i høst.

Mandag la Keeping Up with the Kardashians-stjernen ut en serie BH-bilder på Instagram, som ble fanget bak kulissene i en fotoseanse.

“Set days .. 🖤📸”, skrev grunnleggeren av Kylie Cosmetics, 22 – som caption. De fire sexy bildene, der hun har på seg en stroppløs, kremfarget bh mens hun poserer for kameraet.

Blant brukerne som hjalp henne med å samle nesten 7,5 millioner Instagram-likes på innlegget, var Scott, 28, også en av de som trykket på hjerteknappen på bildene.

Scotts bekreftelse av eksens trykkende bilder kom en dag før storesøsteren Kim Kardashian tok opp statusen på forholdet deres på tirsdagens episode av The Ellen DeGeneres Show.

View this post on Instagram

set days .. 🖤📸

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Kylie Jenner
FOTO: KYLIE JENNER/ INSTAGRAM

Under Kardashian Wests besøk i talkshowet, ryddet hun opp en mengde rykter om sin berømte familie – inkludert mysteriet med Jenners tåreformede diamant.

Jenner ble sett gynge den glitrende steinen fredag kveld, i en video lagt ut på Instagram-storyen hennes. Mens mange fans antok at smykkene betydde at hun og den påkjørte kjæresten Scott var forlovet, satte Kimoji-skaperen kortene på bordet.

Kylie Jenner’s Instagram
 FOTO: KYLIE JENNER/ INSTAGRAM

“Definitivt, de er ikke forlovet,” sa Kardashian West, 39, om Jenners “store ring” – og bemerket også at søsteren hennes hadde “på seg ringen i en annen finger.”

“Jeg tror hun kjøpte det selv, fordi hun viste den til oss,” la Kardashian West til.

Dette er neppe første gang at Jenners juveler har antent spekulasjoner om at hun og Scott, som gikk på en pause i september etter to års dateing, kunne ledes til alteret, med tanke på hvor mange ganger hun har blitt sett på seg en diamant på den fingeren. De to stjernene drev også ryktet om ekteskap, med Jenner som ofte refererte til Scott som hennes “hubby” og Scott brukte begrepet “wifey” for å beskrive Jenner.

I likhet med Kardashian West på Ellen har Jenners berømte familiemedlemmer blitt spurt om hennes forlovelse og sivilstand mange ganger tidligere.

Mens Kardashian West var sikker på at søsteren hennes ikke gifter seg, var hun mindre sikker på om Jenner og Scott er sammen igjen.

“Jeg vet helt ærlig ikke, men jeg tror at de bare er veldig nære venner og medforeldre ,” sa Kardashian West om paret, som deler en halv år gammel datter Stormi Webster. “Jeg vet ikke statusen om de er sammen eller ikke. Det tror jeg ikke. ”

Travis Scott og Kylie Jenner med datteren Stormi
FOTO: TOMMASO BODDI / GETTY IMAGES

SE OGSÅ: Travis Scott treffer scenen med Post Malone og Ozzy Osbourne på 2019 AMAs – Men hvor var Kylie?

Leave a Reply

Your email address will not be published.