Liam Hemsworth saksøk for 150,000 dollar

Liam Hemsworth står overfor $ 150.000 søksmål over Instagram-bilde

18. Desember 2019 av Mayhan Rostamkhel

Det har vært et år med oppturer og nedturer.

Liam Hemsworth har hatt det ganske året. Skuespilleren har hatt hovedrollen i noen få hits på billettkontoret, avsluttet offisielt sitt tiår-lange forhold til Miley Cyrus, og nå avslutter han dessverre året med et søksmål på hendene. Hunger Games-stjernen blir saksøkt for uautorisert bruk av et bilde lagt ut på Instagrammen hans.

I henhold til dokumenter innhentet av en kilde, og Picture Agency saksøkes Liam for brudd på opphavsretten. Saksøkeren hevder at fotografen tok en “serie bilder som viser tiltalte Hemsworth som fremførte en utendørs scene på stedet for produksjon av filmen Isn’t It Romantic.”

Dette er ikke det aktuelle bildet, men det er fra Isn’t It Romantic.

Skuespilleren blir beskyldt for å ha lagt ut det aktuelle bildet på Instagram-kontoen sin 15. juli 2018 og tagget filmens kampanjeside. “Hemsworth eller noen som handler på hans vegne postet igjen Fotografiet til Hemsworths Instagram Story to ganger 20. juni 2019,” heter det i dokumentene. “Samme dag var det en sveipefunksjon på Instagram-historien hans for å oppmuntre folk til å stemme på filmen Isn’t It Romantic for Teen Choice Movie Awards.

Liam kan ende opp med å betale opp til 150 000 dollar i erstatning. “Saksøker blir informert og mener og på dette grunnlaget hevder at siktedes handlinger om brudd på opphavsretten, som påstått ovenfor, var forsettlige og ondsinnede, noe som ytterligere undergir tiltalte ansvar for lovpålagte skader i henhold til § 504 (c) (2) i Opphavsrettsloven i summen opp til $ 150 000 per krenkelse. I løpet av lovens tillatelse vil saksøker velge mellom faktiske skader og lovpålagte skader, “hevder dokumentene.

SE OGSÅ: Miley Cyrus og Cody Simpson var venner lenge før de begynte å date<3

Leave a Reply

Your email address will not be published.