Travis Scott treffer scenen med Post Malone og Ozzy Osbourne på 2019 AMAs - Men hvor var Kylie?

Travis Scott treffer scenen med Post Malone og Ozzy Osbourne på 2019 AMAs – Men hvor var Kylie?

29. November 2019 av Mayhan Rostamkhel

Travis Scott, Post Malone og Ozzy Osbourne satte 2019 American Music Awards i brann med sin episke forestilling av “Take What You Want,”

Trioen av artister slo seg sammen for å bringe den slags oppmuntrende, mørke energien du kan forvente av ethvert samarbeid med Black Sabbath-sangeren.

Den hadde kjeder, den hadde branngroper, den hadde Osbourne i en svart kapp i full lengde, den hadde Malone i et antrekk dekket av paljetter med paljetter og Scott gyngende mørke nyanser og svart skinn. Unødvendig å si, den hadde alt du kunne håpe på fra en mareritt fantastisk, sjanger-uskarp AMA-forestilling.

Mens alt som gikk ned, ser det imidlertid ut til at Scotts eks, Kylie Jenner, hadde en bemerkelsesverdig mindre makaber kveld, selv om hun fortsatt følte varmen – spesielt varmen fra ovnen.

Mens Scott, Malone og Osbourne opptrådte ved siden av en brennende grop av brann, pisket Jenner opp et mangfold av Thanksgiving-retter – bilder som hun delte til Instagram-historien sin gjennom hele søndag kveld.

“Vi har vår Friendsgiving [-fest] i kveld,” sier Jenner mens henne filmer en stor bolle makaroni. “Dette er i ferd med å gå i ovnen.”

Kylie Jenner/Instagram

Hun delte bilder av alle de kule rettene hun lagde, og mat til sin Friendsgiving-feiring, som hun var opptatt med å lage mens Scott – som hun deler en år gammel datter, Stormi – var opptatt med å opptre på stjernespekket pris visninger.

Andre retter som Jenner serverte, inkludert kandiserte yams, kalkunbryst og maisbrødmuffins.

Kylie Jenner/Instagram
Kylie Jenner/Instagram
Kylie Jenner/Instagram
Kylie Jenner/Instagram

Hun tok også spesiell forsiktighet for å legge ut en super luxe Turkey Day-tema bord ordning.

Det er uklart om Scott planlegger å komme på litt mat etter showet, og tilbringe tid med sin lille jente og eksen. Til tross for at paret bestemte seg for å ta en pause forrige måned, etter mer enn to års datering, har de fortsatt vært foreldre som proffer, og har brukt tid sammen.

“Kylie og Travis er på et virkelig bra sted, og henger sakte sammen med hverandre mer og mer,” sa en kilde tidligere denne måneden. “De er ikke sammen igjen, men ser heller ingen andre akkurat nå.”

De tidligere kjærlighetsfuglene ser ut til å være medforeldre, da de nylig tilbrakte Halloween sammen.

“Travis og Kylie tilbrakte Halloween sammen og nøt en natt med knask eller knep behandling med datteren Stormi,” sa en kilde til. “Kylie hostet også en stor Halloween-fest for familien, som inkluderte en gresskarlapp, godisestasjoner, dessert bord, bartendere, håndverksstasjon for barna og mye mer. “

SE OGSÅ: Kylie Jenner og Drake har tilbragt tid sammen ‘romantisk’ etter hennes brudd med Travis Scott

Leave a Reply

Your email address will not be published.