Apple TV Plus lanseres i 100 land inkludert Norge

Apple TV Plus lanseres i mer enn 100 land, inkludert Norge

4. November 2019 av Mayhan Rostamkhel

Apples administrerende direktør Tim Cook tilbød et enkelt svar da investorer spurte hvorfor selskapet bestemte seg for å gi bort sin kommende streamingtjeneste, Apple TV Plus, for nesten ingenting: det er en “gave til våre brukere.”

Apples nye streaming-tv-tjeneste er nå tilgjengelig i TV-appen på iPhone, iPad, Apple TV og Mac, sammen med andre enheter som Smart TV-er, Roku, Amazon Fire TV-pinner og nettet på tv.apple.com

Tjenesten er tilgjengelig i mer enn 100 land rundt om i verden, inkludert Norge, og innholdet er tekstet eller dubbet på nærmere 40 språk, ble det rapportert Torsdag.

Det Cupertino-baserte selskapet, som har et rapportert budsjett på $ 6 milliarder dollar for å taue i noen av Hollywoods største stjerner, satser mest på The Morning Show, dets markeringsdrama med Reese Witherspoon og Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston, Tim Cook og Reese Witherspoon deler et øyeblikk under verdenspremieren på «The Morning Show» i Josie Robertson Plaza og David Geffen Hall, Lincoln Center for the Performing Arts i New York.

Hvis du kjøper en ny iPhone, iPad, Apple TV, Mac eller iPod touch, kan du glede deg over ett år med Apple TV + gratis. Når gratisperioden er over, vil kundene fortsatt betale $ 4.99 i måneden. Gjennom familiedeling kan opptil seks familiemedlemmer dele ett Apple TV + -abonnement.

Dette er en ny plass for selskapet, en det har prøvd å knekke i mange år. Alle øyne ser på om TV Plus kan ta av eller om det vil floppe. Cook vet dette, men han har skissert hvor viktige programvaretjenester er for Apples fremtid. Å lage et økosystem av pågående, abonnementsbaserte produkter som holder kunder innenfor selskapets økosystem er avgjørende.

TV-serier som er tilgjengelige ved lanseringen inkluderer See, The Morning Show, Dickinson, For All Mankind, Helpsters, Snoopy in Space, Ghostwriter og Oprah Winfrey’s Book Club. Elephant Queen, en dokumentar, er også tilgjengelig.

SE OGSÅ: Lady Gaga teamer opp med Ridley Scott for hennes første film etter «A Star Is Born»

Leave a Reply

Your email address will not be published.