Bryan Cranston Deler video av seg gå inn i rollen som Walter White

Se Bryan Cranston transformere seg til Walter White fra ´Breaking Bad´på mindre enn et minutt

25. Oktober 2019 av Mayhan Rostamkhel

Se Bryan Cranston transformere seg til Walter White i mindre enn et minutt

Bryan Cranston delte en time-lapse-video som fanger opp hans møysommelige transformasjon til ‘Breaking Bad’ antihelten Walter White.

Bryan Cranston delte en time-lapse video som fanger den detaljerte prosessen med å gjøre ham om til Breaking Bad’s Walter White.

Cranston fremstilte White på Breaking Bad i fem sesonger, og vant fem Emmys for fremragende hovedrolleinnehaver for sin prestasjon. Mens karakteren (spoiler alert) dør i slutten av serien, ba skaper Vince Gilligan Cranston om å overraske sin rolle for en kort kameo på slutten av den nye Breaking Bad-oppfølgerfilmen, El Camino, som først og fremst fokuserer på Aaron Pauls karakter, Jesse Pinkman. Kameoen spiller ut i et tilbakeblikkssett under hendelsene i sesong to-episoden, “4 Days Out.”

Under den opprinnelige seriekjøringen barberte Cranston hodet for å spille White, som får diagnosen kreft i begynnelsen av showet og mister håret under cellegift. Men fordi Cranston ikke hadde tid til å barbere seg for El Camino, ble han i stedet utstyrt med en skallet hette. Time-lapse-videoen Cranston delte på Twitter fanger makeup-teamet El Camino – Cheri Monsanto, Garrett Immel og Laverne Munroe – med omhyggelig bruk av skallet hette og påfører White’s berømte bart.

Mens prosessen trolig tok litt tid, spurte Cranston på Twitter: “Jeg vet ikke hvorfor filmingen tar så lang tid, jeg ble Walter White på mindre enn ett minutt.”

Når han snakket med magasiner Rolling Stone om El Camino-kameoen, husket Cranston hvor raskt han falt tilbake i karakter. “Det er så mange talismaner jeg brukte på en daglig basis under filmingen: brillene hans, skjorten hans, Wallabees,” sa Cranston. ”Jeg kom umiddelbart tilbake til den karakteren. Å være i Albuquerque, være i mye av det samme mannskapet, ha Aaron der, og Vince, og [produsent] Melissa Bernstein, finjusterte jeg litt, for det er som: ‘Herregud, seks år, og vi er tilbake ! ‘Det føltes litt skummelt. På en bra måte.”

Filmen El Camino hadde premiere 11 Oktober på Netflix.

SE OGSÅ: Quentin Tarantino slipper ny versjon av ‘Once Upon a Time in Hollywood’

Leave a Reply

Your email address will not be published.