Hvordan Hailey og Justin Bieber virkelig føler om Selena Gomezs nye musikk

25. Oktober 2019 av Alexina Klev

Hjertet vil ha det det vil, og Justin Bieber vil at Selena Gomez skal “være lykkelig.”

Tidligere denne uken ga Selena ut sin nye sang “Lose You to Love Me”, som viser til hennes av-og-på forhold til Justin. I tekstene til låten bemerker Selena, 27, at Justin, 25, gikk videre fra henne bare “to måneder” etter splittelsen. Kjendisduoen kalte den slutt for siste gang tidlig i 2018. Like etter gjenopprettet Bieber romantikken med sin nå værende kone, Hailey Bieber.

Kort tid etter utgivelsen av Selenas “Lose You to Love Me”, tok Hailey (22) til Instagram-historien sin for å legge ut en screenscot av hennes nåværende valgfri sang, “I’ll Kill You” av Summer Walker. Mens mange trodde dette var Haileys svar på Selenas sang om mannen sin, tok modellen til seg på sosiale medier for å klargjøre at den ikke var det, selv kalte hun spekulasjonen “BS.”

4CRNS / BACKGRID

Onsdag kveld adresserte Selena Hailey sin antatte skygge mens hun snakket med fansen sin på Instagram Live

“Jeg er så takknemlig for responsen fra sangen. Imidlertid vil jeg aldri stå for at kvinner river andre kvinner ned,” sa superstjæresangeren. “Så vær snill mot alle.”

Selena la også til: “Vær snill, jeg liker ikke å se folk være respektløse eller uhøflige mot andre mennesker, så vær så snill og ikke gjør det.”

Samme natt overrasket Disney-stjernen fansen hennes ved å droppe en ny sang, “Look at Her Now.”

Sangen, en annen tydelig referanse til hennes forrige romantikk med Justin, handler om å gå videre fra hjertesorgen.

“Selvfølgelig var hun trist,” synger Selena i låten. “Men nå er hun glad for at hun unngår en kule.”

Så, hva synes Hailey og Justin egentlig om Selenas nye musikk?

Elder Ordonez / SplashNews.com, Vivien Killilea/Getty Images for SiriusXM

“Selvfølgelig har Justin og Hailey hørt Selenas nye sang, og de prøver begge å ikke gi noen reaksjon på tekstene hennes som refererer til Justin,” forteller en kilde. “Det er ikke ideelt for Hailey, men hun forstår den kreative prosessen med å skrive musikk og at Justin hadde en fortid.”

“Justin har fullstendig gått videre fra det kapittelet i livet sitt og forstår at Selena får lov til å reflektere over fortiden på sin egen måte,” legger kilden til. “Justin og Hailey vil begge at Selena skal være lykkelig og på et bra sted og ikke blir faset av det.”

SE OGSÅ: Nicki Minaj giftet seg med drapsdømt kjæreste

Comments 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.