Lekket lyd-klipp av Eminem skaper reaksjoner

Et nylig lekket Eminem-vers, som inkluderer en linje om å slå ‘h—-‘ Rihanna som Chris Brown vekker reaksjoner

5. November 2019 av Alexina Klev

Ny lekket audio fra det som ser ut til å være Eminem, inneholder tekster om Chris Brown som overfalt Rihanna i 2009.

I det lekkede opptaket sier den 47 år gamle rapperen, “I’d side with Chris Brown, I’d beat down a b-h too.”

I følge kilder la en Reddit-bruker ut sju-sekunders utdrag, med tittelen “(SNIPPET) Eminem – Things Get Worse (Rihanna Diss)” søndag 3. november. Fra mandag var utdraget fortsatt oppe på nettet. Den aktuelle lyden er tilsynelatende fra en uutgitt versjon av en sang som gjorde den til B.o.B.’s sang fra 2011, med tittelen “Things Get Worse.”

Siden lekket av lyd-udraget, har verken Eminem eller Rihanna kommentert innholdet i tekstene.

Imidlertid har det vært å gjøre runder på Twitter, og fans kritiserer rapperen, hvilket egentlige navn er Marshall Mathers, for hans valg av ord.

“Eminem vokste til – virkelig glorifiserende misbruk for en forbannet sang etter at favoritten min ga ut hennes vokal til mange sanger for ham er ekkelt,” skrev en Twitter-bruker og Rihanna fan-konto.

Det aktuelle lekkede verset ble opprinnelig spilt inn for Eminems album fra 2009 Relapse, som ifølge kilder ble utgitt måneder etter at Brown ble siktet for forbrytelse etter forbrytelse av overgrep på den 31 år gamle forretningskvinnen.

Rihanna og Eminem har også gått jobbet sammen flere ganger. De to ga ut det beryktede “Love the Way You Lie” -låten i 2010 og samarbeidet senere en gang til om “The Monster” i 2013.

I 2011 tok “Disturbia” -sangeren og “Superman” -rapperen scenen sammen på Grammys for å fremføre “Love the Way You Lie.” I 2014 dro de to på en mini-turné sammen etter å ha gitt ut “The Monster” som ble vist på Eminems Marshall Mathers LP 2.

SE OGSÅ: Matthew McConaughey innrømmer at han er ‘nervøs’ når han blir med på Instagram på 50-årsdag

Leave a Reply

Your email address will not be published.