Drake deler bilde av sin 2 år gamle sønn

Drake deler sjeldent bilde av sin 2 år gamle sønn Adonis

6. November 2019 av Mayhan Rostamkhel

Drakes siste innlegg vil ha deg i følelsene dine.

Rapperen, 33, tok til sin Instagram Story sent mandag kveld for å dele en sjelden snap av sin 2 år gamle sønn, Adonis. På det søte bildet har småtrollet på seg sokker med “Jeg [hjerte] Pappa” skrevet over ankelen og en Burberry-sweatsuit fordi selvfølgelig Drakes sønn er moteinteressert

Instagram / Drake (champagnepapi)

I disse dager virker det som om superstjernen varmer opp til ideen om å dele sønnen sin på sosiale medier. (Han holdt tross alt fødselen til Adonis som en hemmelighet til 2018 da han droppet albumet sitt, Scorpion.) For bare noen uker siden ga Drake et nytt blikk i livet og la ut et bilde fra Adonis 2. bursdagsfest. “Happy Birthday King”, billedtekst han bildet, som viste frem gullfestdekorasjoner og en liten Cookie Monster-statue.

View this post on Instagram

Happy Birthday King 💙

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Adonis ‘mor Sophie Brussaux postet også til ære for sønnens store dag. På bildet, som hun tegnet “en stolt, stolt, bursdagsmamma,” blir 29-åringen sett posere foran den gigantiske Sesame Street-karakteren, som er laget av blomster.

“Hotline Bling” hitmaker hadde tidligere også vist frem sønnens håndverk i desember i fjor etter at han fikk et maleri som sønnen hans så ut til å gi ham som julegave.

Selv om Drake innrømmet at hans og Sophie´s forhold ofte er anstrengt, prioriterer de samforeldre av hensyn til Adonis.

“Jeg har ikke noe ønske om at min sønn ikke skal elske moren sin eller … Jeg vil aldri at verden skal være sint på moren hans,” innrømmet han i HBOs The Shop. “Vi har liksom funnet oss i en situasjon, og vi er begge like ansvarlige, og nå er jeg bare veldig spent på å være en flott far.”

SE OGSÅ: Jimmy Kimmel’s “I Told My Kids I Ate Their Halloween Candy” Prank er alle knep, ingen knask

Leave a Reply

Your email address will not be published.