Matthew McConaughey er endelig på insta

Matthew McConaughey innrømmer at han er ‘nervøs’ når han blir med på Instagram på 50-årsdag

5. November 2019 av Mayhan Rostamkhel

Velkommen til Instagram, Matthew McConaughey!

“Jeg gleder meg til å dele den jeg er med dere,” sa Matthew McConaughey i sitt første Instagram-innlegg

På sin 50-årsdag bestemte skuespilleren seg for å starte bursdagsuken på god fot og kunngjorde at han fulgte i Jennifer Anistons fotspor for å bli med på den sosiale medieplattformen. Mens Dallas Buyers Club-skuespilleren har vært aktiv på Twitter siden 2009, hadde han ikke helt gjort spranget for å bli med i Instagram.

For å markere starten på Instagram-kontoen hans, ble McConaughey litt kreativ.

For sitt første Instagram-innlegg delte han en video av seg selv, og avslørte at han er litt nervøs for det hele, men at han til slutt gleder seg.

“Når folk kommer til siden min, vil jeg at de skal se meg,” sa skuespilleren i videoen. “Se, dette er min første satsing på å dele meg selv og mine synspunkter med verden, og jeg er litt nervøs for det fordi helt ærlig, jeg vet at jeg vil ha en monolog … Jeg er ikke helt sikker på at jeg vil å ha dialogen. Men jeg vet at jeg må ha dialogen også […] Så jeg gleder meg, jeg gleder meg. “

“Jeg gleder meg til å dele hvem jeg er med dere, å se om hvem jeg oversetter, om det jeg vil dele oversetter … hvis det kiler det morsomme beinet ditt, hvis det får deg til å tenke et sekund, hvis det gjør at hjertet ditt svulmer opp litt, hvis det får deg til å ta et rolig øyeblikk og gå en tur … la oss ha det gøy med det, fortsatte han.

Og det ser ut som skuespilleren var mer enn spent på å endelig komme med kunngjøringen, fordi han også delte en annen video på sin Twitter-konto om å bli med på Instagram.

“Født 4. november i 1969, fikk jeg faren mitt navn samme dag, men ikke før jeg fylte 50 år. I dag. At jeg blir @officiellmcconaughey. Det er Instagram-grepet mitt. Ser deg der,” sa Serenity-skuespilleren i det korte klippet lagt ut på Twitter.

View this post on Instagram

officially mcconaughey

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on

McConaughey, som er alun fra University of Texas i Austin, fikk litt kjærlighet fra alma mater.

Gratulerer med dagen, professor McConaughey og velkommen til Instagram, “kommenterte @ utaustintx på Instagram-innlegget sitt.

Den innfødte i Texas ble også nylig professor i praksis ved universitetets Moody College of Communication.

SE OGSÅ: Travis Scotts nye bilder av Stormi Webster slo alle de rette merknadene

Leave a Reply

Your email address will not be published.