Demi Lovato gjenkaller å ha en spiseforstyrrelse

Demi Lovato gjenkaller å ha en spiseforstyrrelse, være overarbeidet og mer under “Sonny With a Chance” -gjenforening

26.April 2020 av Roya Rostamkhel

Demi Lovato ble ærlig om tiden sin på Sonny With a Chance.

Den 27 år gamle sangeren har kommet langt siden hennes Disney Channel-dager, med en rekke personlige oppturer og nedturer gjennom årene.

Med tv show som Sonny og ´So random!´ kastet gjenforeningen seg i en forhåndsinnspilt virtuell chat som ble lagt ut på Lørdag, der Lovato ble åpenhjertig om opplevelsene hun hadde mens hun var på showet, som blant annet at hun fikk behandling, derav hun kjempet mot en spiseforstyrrelse og følelse av å være overarbeidet.

Lovato fikk selskap av Tiffany Thornton, Allisyn Ashley Arm, Doug Brochu, Sterling Knight, Audrey Whitby, Matthew Scott Montgomery, Shayne Topp og Damien Haas.

Da Arm spurte hva alle har holdt på med siden showet, svarte Lovato: “Jeg dro til rehab. Flere ganger!”

Hun forklarte da at Thornton var en slik inspirasjon for henne etter at hun gikk til behandling for første gang.

Lovato var 19 år da hun forlot Sonny etter andre sesong. Resten av rollebesetningen, blant andre nye tillegg, spilte videre i spinoff-serien, “So Random!”

Hun forklarte deretter at mens hun var på Sonny, tilbrakte henne flere timer i prøverommet, og i løpet av sin siste gjesteopptreden på Will & Grace, tok det bare 10 minutter og hun brydde seg ikke hvordan hun så ut.

Lovato tilsto også at mens hun var på Disney Channel-serien “ikke sov, og jeg var så elendig og sint også fordi jeg følte at jeg ble overarbeidet.” Hun innrømmet også at hun var litt overrasket over at da hun forlot Sonny, fortsatte showet uten henne.

SE OGSÅ: Demi Lovatos private bilder lekket etter at hennes Snapchat ble hacket

Leave a Reply

Your email address will not be published.