Justin Bieber og Ariana Grande gir slipper ny sang for barn som påvirkes av Korona-krisen

Justin Bieber og Ariana Grande gir ut duett til fordel for barn midt i covid-19 krisen

3.Mai 2020 av Roya Rostamkhel

Justin Bieber og Ariana Grande slår seg sammen for å skaffe penger til barn som har blitt rammet av koronaviruset.

Fredag kunngjorde artistene at de vil gi ut en duett, “Stuck With U”, hvorav alt nettoproveny vil gå til finansiering av tilskudd og stipend til barn til første respondere gjennom et samarbeid med First Responders Children’s Foundation og Scooter Braun´s SB projects.

Sangen, som slippes 8. mai, er den første av en samling av singler til fordel av veldedige organisasjoner fra SB Projects ‘programliste som vil bli utgitt i løpet av det kommende året.

I en pressemelding for prosjektet sa Grande: “Vi er veldig glade for dette av så mange grunner. Vi håper vi gjør en stor forskjell med dette, og vi håper det løfter deg og får deg til å føle deg lykkelig og at du elsker det like mye som vi gjør. Vi har hatt det veldig gøy med å jobbe med dette, og vi gleder oss så mye til dere får hørt sangene”

“Mer enn noen gang ser vi det uselviske, utrettelige og fantastiske arbeidet som leger, sykepleiere og helsepersonell bidrar med hver dag,” la Bieber til. “Det er vårt håp at vi kan gi våre stemmer for å øke bevisstheten og gi sårt tiltrengt støtte for dem og deres familier. Det er min ære å kunne komme sammen med min venn Ariana og vår SB Projects-familie for å prøve å gjøre noe godt.”

Grande og Bieber delte begge kunngjøringen på Instagram, sammen med sangens omslagskunst, som inneholder en tegning av to personer i et hus sammen.

SE OGSÅ: Justin Bieber innrømmer å ha vært ‘hensynsløs’ i tidligere forhold med Selena Gomez

Leave a Reply

Your email address will not be published.