Tom Hanks gir bort skrivemaskin til 8 åring

Tom Hanks ga bort skrivemaskinen sin til en 8 år gammel mobbet gutt som heter Corona

24.April 2020 av Roya Rostamkhel

Tom Hanks er virkelig en av et slag.

Skuespilleren ga en skrivemaskin fra Corona til en 8 år gammel australsk gutt ved navn Corona De Vries, etter at han ble mobbet for å ha et navn assosiert med den gjeldende coronavirus-pandemien. I et intervju med Australias Channel 7 forklarte De Vries at han fant ut at Hanks og kona, Rita Wilson, testet positivt for COVID-19 mens de var i landet forrige måned, og skrev ham et brev.

“Jeg hørte på nyhetene at du og kona hadde fått koronaviruset. Er du like hel?” leste gutten fra brevet sitt. Han delte da at skolekameratene hadde ertet ham, og kalte ham “koronaviruset”, noe som gjorde ham “trist og sint.”

Det var da Hanks sendte ham en Corona-skrivemaskin, sammen med en søt lapp. I følge flere utsalgssteder svarte Hanks med et brev skrevet på maskinen.

Brevet ditt fikk kona og jeg til å føle oss så fantastiske,” skrev han. “Du vet, du er den eneste personen jeg noensinne har kjent til å ha navnet Corona, som ringen rundt solen, en krone.”

“Jeg trodde denne skrivemaskinen villet passe deg. Spør en voksen hvordan den fungerer. Og bruk den til å skrive meg tilbake,” stod det i notatet. Hanks avsluttet deretter notatet sitt med å henvise til Toy Story og håndskrift, “P.S. Du har en venn i meg.”

SE OGSÅ: Hilary Duff etterlyser lovendring etter «ekkel» fotografhendelse i forbindelse med sønnens fotballkamp

Leave a Reply

Your email address will not be published.