Christian Bale blir ikke å delte på Golden Globe 2020

Christian Bale deltar ikke på Golden Globes i 2020 på grunn av sykdom

6. Januar 2020 av Mayhan Rostamkhel

Christian Bale er nominert til en pris ved Golden Globes i 2020, men han vil ikke være i stand til å innhente æren personlig hvis han vinner på søndagens seremoni.

Vi har fått vite at skuespilleren ikke vil være i stand til å delta på showet fordi han ble syk og ikke kunne reise til Los Angeles.

Hans sykdom ble ikke avslørt. Store utmerkelser viser vanligvis om vinteren, på toppen av influensa sesongen.

Skuespilleren Octavia Spencer, som ikke er nominert til en Golden Globe i år, men skulle være programleder, er heller ikke med på showet på grunn av sykdom.

“Vel, siden hun ikke blir å delta på #Globes i kveld fordi noen (øh meg) er overbelastet, hoster og i full blåst svette modus …. Vi trodde vi skulle få muligheten til å ønske alle nominerte den beste tiden i kveld, spesielt første nominerte!!! #fluseason, “skrev hun på Instagram, sammen med et bilde av en parykk.

Bale fikk et nikk for beste skuespiller i et filmbilde, drama for sin opptreden i Ford v Ferrari. Han er oppe mot Antonio Banderas for filmen “Pain and Glory”, Adam Driver for Marriage Story”, Joaquin Phoenix for Joker og Jonathan Pryce for “The Two Popes”.

Hvis Bale tar med seg prisen, vil det markere den tredje Golden Globe-seieren for skuespilleren, som også er en Oscar-vinner. I fjor vant han en Golden Globe for sin rolle som Dick Cheney i Vice, hvilket han gikk opp 18 kilo opp for. Bale mistet da 31 kg for Ford v Ferrari, der han spiller racerkjøreren Ken Miles. I Filmen spiller også Matt Damon.

SE OGSÅ: Anmeldelse: ´Ford V Ferrari´ En av Racings mest utholdende historier

Leave a Reply

Your email address will not be published.