Jeffree Star bekrefter brudd med Nathan

Jeffree Star bekrefter brudd med Nathan Schwandt i ny emosjonell video: ‘Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne’

12. Januar 2020 av Mayhan Rostamkhel

Jeffree Star blir åpenhjertig om forholdet til Nathan Schwandt.

Makeup-mogulen bekreftet at han og kjæresten på fem år har gått fra hverandre i en 17-minutters YouTube-video, lagt ut på kanalen hans lørdag.

Jeg trodde aldri dagen skulle komme der jeg skulle sitte her og snakke om dette. Vi har prøvd å filme dette 10 ganger nå, og jeg har grått hver eneste gang, og … det har gått noen uker nå siden jeg og Nathan ikke lenger er sammen, “innrømmer Star. “Jeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne.”

“Det er ingen enkel måte å si dette, men vi har slått opp,” fortsetter Star og forklarer at han brukte denne gangen til å lege seg selv. Makeup-mogulen blir oppriktig om hvordan han og hans “sjelevenn” har vært gjennom så mye de siste årene, og vet at fansen er sjokkert.

De to syntes å ha avsluttet ting i minnelighet, med Star som berømmet Schwandt for å være “den eneste mannen som noensinne var trygg nok til å elske meg.”

Star sørget for å påpeke i videoen sin at han og Schwandt fremdeles er venner for alltid. “Jeg vil alltid ha kjærlighet for ham, og er vi forelsket i hverandre?” Spør Star, før han rister på hodet og sier: “Nei. Men vi elsker hverandre, og han vil alltid være i livet mitt.”

“Livet mitt er så offentlig, og jeg tror det bare kom til et bristepunkt,” sa Star om forholdet deres.

Ryktene om et samlivsbrudd hadde sirkulert i et par dager etter en serie av kansellerte hendelser og kryptiske innlegg som ble delt av Star. YouTuberen hadde også vært stille på alle sosiale medier, i tillegg til at han ble trukket ut av Jeffree Star x MMMMitchell Masterclass-turnéen “på grunn av uforutsette personlige grunner.”

Se mer om Star og Schwandts forhold i videoen over.

SE OGSÅ: Jeffree Star og Shane Dawson solgte 1 million paletter på 30 minutter

Leave a Reply

Your email address will not be published.