Netflix Show, Stranger Things 4

Stranger Things fornyet av Netflix for sesong 4

4. Oktober 2019 av Mayhan Rostamkhel

Stranger Things har blitt et av Netflix mest sette show siden den første sesongen

Det er ikke noe rart med dette trekket: Stranger Things er fornyet for sesong 4.

Mandag kunngjorde Netflix i en pressemelding at hit-sci-fi-skrekkeserien – som har blitt et av streamingtjenestene som er mest sett på – er tilbake for nok en sesong.

“Duffer Brothers har betatt seere over hele verden med Stranger Things, og vi er glade for å utvide forholdet vårt til dem for å bringe deres livlige fantasi til andre film- og serieprosjekter som medlemmene våre vil elske,” sa Ted Sarandos, Netflix ‘hovedinnholdsoffiser. “Vi kan ikke vente med å se hva The Duffer Brothers har i vente når de trer utenfor verden til The Upside Down.”

“Vi er helt begeistret for å fortsette vårt forhold med Netflix,” sa skaperne Matt og Ross Duffer. “Ted Sarandos, Cindy Holland, Brian Wright og Matt Thunell tok en stor sjanse for oss og showet vårt – og forandret livene våre for alltid. Fra vårt første pitch-møte til utgivelsen av Stranger Things 3 har hele teamet på Netflix vært intet mindre enn oppsiktsvekkende, noe som gir oss den slags støtte, veiledning og kreativ frihet vi alltid drømte om. Vi kan ikke vente med å fortelle mange flere historier sammen – selvfølgelig, med en tur / retur til Hawkins! ”

Stranger Things
PHOTO: NETFLIX

Showets offisielle Twitter-konto la også ut en ny teaser med den tradisjonelle Stranger Things-introen, nå med nummer 4 – som sakte går over til Upside Down. Overlevende musikk spiller når tekst vises, og erter “Vi er ikke i Hawkins lenger.”

Sesong 3 av serien fant gjengen tilbake i den fiktive byen Hawkins, Indiana, med Eleven (Millie Bobby Brown), Mike (Finn Wolfhard), Will (Noah Schnapp), Max (Sadie Sink), Dustin (Gaten Matarazzo), og Lucas (Caleb McLaughlin), samt Hopper (David Harbor), Joyce (Winona Ryder), Jonathan (Charlie Heaton), og Nancy (Natalia Dyer). Mannskapet slo seg sammen igjen for å ta ned den onde Mind Flayer etter at den begynte å eie beboerne i landsbyen sommeren 1985.

Etter at sesong 3-finalen endte med Hoppers tilsynelatende død, avslørte Harbor, 44, om fansen kan forvente at han kommer tilbake til neste sesong.

“Jeg er veldig glad for å gjøre showet, og jeg tror det er et rikt billedvev å trekke på fra alle figurene,” sa han til magasinet “People” på Stranger Things-feiringen i Los Angeles i juli. “” Jeg ønsker det beste for showet uansett hva. Og med tanke på mitt engasjement, elsker jeg showet, men vi må se hva som skjer fremover. Jeg vet ikke helt. Duffers, tror jeg, har en plan, men vi må se hva de har i tankene. ”

David Harbour
PHOTO: GETTY IMAGES

Siden sesong 1 har fans og kritikere berømmet Duffer-brødrene-serien, med kritiker ´Tom Gliatto´ som kaller tredje sesong, “en veldig tilfredsstillende sesong – bedre enn Stranger Things 2 – med et langt, brølende klimaks som både er morsomt og rørende.”

Etter at sesong 3 begynte å streame i juli, avslørte Netflix at 40,7 millioner medlemskontoer hadde innstilt på over fire dager for å se en del av showet siden det ble utgitt. Showets verdensdebuterte 4. juli har nå det største seertallet for en original eller film fra Netflix i de første dagene.

Streamingtjenesten avslørte også at 18,2 millioner husholdninger i medlemslandene avsluttet alle åtte episoder av sesongen i løpet av de første fire dagene av streaming.

En premiere-dato for sesong 4 av Stranger Things er ennå ikke kunngjort.

Les også: Kylie Jenner gjenforenes med Tyga under ´jente-kveld´ midt i pausen i forholdet

Leave a Reply

Your email address will not be published.