Kylie og Tyga

Kylie Jenner gjenforenes med Tyga under ´jente-kveld´ midt i pausen i forholdet

3. Oktober 2019 av Mayhan Rostamkhel

Kylie Jenner søker trøst fra vennene sine, inkludert eks-kjæreste Tyga, etter at hun nylig ble splittet fra Travis Scott.

Men så slibrig som dette kan høres ut, er sannheten langt fra den. En kilde forteller om at det tidligere ekteparet møtte opp sent tirsdag kveld, etter at Kylie og vennene hennes, Stassie og Kelsey, nøt en sen kveldsbit på Hollywoods hot spot Delilah. “Kylie ønsket å ha en jentekveld i går kveld og Stassie tenkte at det ville være best å få henne ut av huset og tankene fra nyhetene,” forklarer en kilde. “Tyga var sammen med noen av deres felles venner på Sunset Marquis og inviterte Kylie og venninnene til å komme å henge, siden de allerede var ute.”

Magasinet ´Insider´ legger til at Kylie og Tyga “har vært i kontakt” siden splittelsen i 2017, men sier at de “ikke snakker ofte.”

Deretter forklarer en kilde at dette ikke var noe personlig overfor Travis, som hun forelder datter Stormi Webster sammen med, og det betyr heller ikke at oppbruddet deres er permanent. En kilde sier: “Det var ikke en forsettlig stikk mot Travis, men hun hang ut med Tyga. Ingenting romantisk foregår.”

Dette kan absolutt høres ut som for mye av en tilfeldighet med timingen og alt, men som magasiner ´Insider´ påpeker, er Hollywood en liten by og Kylies indre “sirkel er liten og venninnene hennes kjenner noen få av Tygas venner også.”

Bortsett fra møtet med eksen hennes, sier en annen kilde at Kylie virket “lykkelig” i løpet av natta på byen. Kilden deler at hun og vennene nøt drinker og mat som pommes frites, mac and cheese og sjokolade dessert. Mellom å ta bitt av velsmakende godbiter, tok jentene “selfies sammen og lo.”

GAMR/FAMEFLYNET PICTURES

Kylies utflukt med venninnene var helt sikkert et kjærkomment avbrekk fra forhold-dramaet hun opplevde med Travis. En kilde har tidligere fortalt, “De siste månedene følte Kylie at de drev vekk fra hverandre, og at hun aldri var helt sikker på hva som foregikk.”

Les også: Kylie Jenner innlagt på sykehus for alvorlige ‘influensalignende’ symptomer

Leave a Reply

Your email address will not be published.