Selena Gomez, sett med sin eks kjæreste

Selena Gomez går rett på sak rundt forholdet hennes etter hun ble sett på samme restaurant som sin eks

31. Oktober 2019 av Alexina Klev

Selena Gomez var tilsynelatende gjenforent med en eks tirsdag kveld, men det betyr ikke at hun hopper tilbake i et forhold.

Steven Ferdman/Getty Images for ABA

“Lose You To Love Me” -sangeren tok seg til sin Instagram Story onsdag for å gjøre saken klar og tydelig rundt hennes forhold-status. “Jeg er ikke sammen med noen. Jeg har vært singel i to år. Jeg er på Guds timing, ikke min,” skrev hun i hvit tekst på svart bakgrunn.

Selv om Gomez ikke direkte oppklarte ryktene, kommer innlegget hennes timer etter rapporter om at hun ble gjenforent med eksen Samuel Krost på La Esquina i New York City tirsdag. Hun og Krost ble romantisk knyttet fra november 2015 til begynnelsen av 2016.

Instagram

Den tidligere Disney-stjernen ble fotografert og ankom La Esquina med venner på tirsdag, idrettslig et elegant svart-hvitt ensemble. Moteutøvende Krost traff også spisestedet med noen venner.

Robert Kamau/GC Images

Under sitt fredagsopptreden på Zach Sang Show avslørte Gomez at hun er klar til å finne kjærlighet igjen.

“Jeg har vært super, super singel i to år, og jeg vil vite hvordan den kjærligheten vil se ut neste gang for meg,” innrømmet hun. “Jeg vil at den skal være ekte, og jeg vil ikke at den skal være avhengig av hverandre, eller rotete, eller mangel på kommunikasjon. Når du blir eldre, finner du folk som faktisk passer for deg, som faktisk er på samme bølgelengde.”

Den 27 år gamle sangeren åpnet også for leksjoner hun har lært tidligere, og tilsynelatende henviser til hennes av og på-forhold til Justin Bieber, som hun begynte på fra da hun var tenåring.

“Du er i en fase av livet der du opplever kjærlighet for første gang, og jeg tror det bare kan være litt giftig,” sa Gomez til Sang forrige uke. “Når du er ung, har du denne avhengigheten som du tror er kjærlighet, og så har du denne avhengigheten til lidenskapen og frustrasjonen med hverandre, og du tenker: ‘Å, det er kjærlighet.’ Det trodde jeg på lenge. “

Gomez og Bieber gjorde det slutt for godt tidlig i 2018; måneder senere forlovet han sin nåkone Hailey. Se mer i videoen nedenfor.

SE OGSÅ: Hvordan Hailey og Justin Bieber virkelig føler om Selena Gomezs nye musikk

Leave a Reply

Your email address will not be published.