Kevin Hart snakker ut om ulykken

Kevin Hart snakker for første gang ut om nesten-dødelig ulykke, gir et innblikk i hans bedring

31. Oktober 2019 av Mayhan Rostamkhel

Skuespilleren tok turen til Instagram tirsdag kveld for å dele en emosjonell video, med hjemmefilmopptak om bedring og familie, samt en melding om hva ulykken har lært ham.

“I utgangspunktet er det du er klar over at du ikke har kontroll. Uansett hvor mye du tror du har kontroll, har du ikke kontroll,” sier Hart mens videoen åpner. “På slutten av dagen kan det hele være over, mann.”

Hart satt i passasjersetet da han var involvert i en bilulykke i sin Plymouth Barracuda i 1970 klokka 12.45 i nærheten av Calabasas, California, 1. september. En kilde fortalte at Hart brøt ryggraden tre steder og måtte gjennomgå stor operasjon. Han ble løslatt 10 dager etter krasjet.

Videoen han la ut på tirsdag gir en kort titt på sin tid på sykehuset da han sakte men sikkert tok sine første trinn etter operasjonen, og hvordan han har truffet treningsstudioet for fysioterapi mens han var på sin lange vei til bedring.

“Når Gud snakker, må du lytte.” deler Har. “Jeg sverger, livet er morsomt. Fordi noen av de galeste tingene som skjer med deg ender opp med å være den tingen du trengte mest. Og i dette tilfellet føler jeg ærlig at Gud i utgangspunktet ba meg sette meg ned.”

Videoen viser også hvor langt Hart har kommet siden dagene hans på sykehuset for en måned siden – ulike klipp av ham som trener beina og løfter vekter, i tillegg til å bruke kvalitetstid på å klemme og le med sine tre barn – 14 år- gammel datter Heaven, 11 år gammel sønn Hendrix og 1 år gammel sønn, Kenzo.

“Etter ulykken min ser jeg på ting annerledes. Jeg ser livet fra et helt nytt perspektiv. Min takknemlighet for livet er gjennom taket,” fortsetter Hart. “Jeg er takknemlig for familien, vennene mine. Jeg er takknemlig for menneskene som bare rir med meg og har vært sammen med meg. Fordi du sto ved meg, fansen. Jeg er takknemlig for all din kjærlighet og støtte .”

Videoen viser også Hart som klemmer sin kone, Eniko, og snakker med legen sin, som forteller Hart at de anslår at utvinningen hans sannsynligvis vil ta minst et år før han helt tilbake til det gamle jeg-et.

“Ikke ta i dag for gitt fordi morgendagen ikke er lovet,” forklarer Hart. “Jeg er takknemlig for at jeg bare fremdeles er her [på] veien til å være en større og bedre versjon av meg. Jeg gleder meg til et fantastisk 2020.”

Hart ble sett offentlig for første gang tidligere denne uken da tegneserien og ble snappet på restauranten Avra i Beverly Hills, sammen med JAY-Z og en rekke andre venner. Hart syntes å være i godt humør.

SE OGSÅ: Hvordan Hailey og Justin Bieber virkelig føler om Selena Gomezs nye musikk

Leave a Reply

Your email address will not be published.