Nicki Minaj giftet seg med drapsdømt kjæreste

23. Oktober 2019 av Mayhan Rostamkhel

Hint: Det har noe med den nye mannens kriminelle historikk å gjøre.

Mens de fleste “Barbz” er oppstemt over ethvert trekk dronningen gjør, er ikke alle begeistret for at Nicki Minaj giftet seg med en mann med kriminell historie.

Bekreftet nyheten på Instagram mandag, sier den 36 år gamle rapperen – hvilket juridiske navn nå er tilsynelatende Onika Tanya Maraj-Petty – at hun giftet seg med kjæresten Kenneth “Zoo” Petty (41) etter å ha omtalt ham som sin “mann” praktisk talt siden de gjenfødte flammen på slutten av fjoråret. De to datet da de var tenåringer.

Mange fans var imidlertid raske med å påpeke at Petty er en registrert sexforbryter og serverte tid for drap.

Petty er registrert sexovergriper på nivå to i delstaten New York, noe som betyr at han anses som en “moderat risiko for gjentagelsesforbrytelse” og er pålagt å registrere seg som en sexforbryter for livet.

I april 1995 ble Petty dømt for voldtektsforsøk i første grad for en hendelse der en 16 år gammel var involvert i september 1994. Han ble dømt til fengsel i 18 til 54 måneder, selv om det er uklart hvor mye tid han faktisk serverte.

Så i 2006 påberopte han seg skyldig i førstegrads drap i skytingen og drap i 2002 av en mann ved navn Lamont Robinson. Han ble dømt til 10 års fengsel, men endte med å tjene syv. Han ble løslatt i mai 2013 og hadde vært på overvåket løslatelse frem til mai i år.

Minaj fortsetter å forsvare mannen sin på Instagram og på podcasten sin “Queen Radio”.

“He was 15, she was 16 … in a relationship. But go awf Internet. Y’all can’t run my life. Y’all can’t even run y’all own life. Thank you boo,” sa hun som et skriv som svar på kritikk over hans forsøk på voldtekt.

I juli surret hun ut mot haterne sine i luften.

“When a person is with a n—a that loved them before they had a dime in their pocket? How do you not understand that? How do you not understand happiness versus clout?” sa hun. “How f–king dare you talk about lowering standards,” la hun til og sa til lytterne om å “våkne opp” og innse at kjærlighet ikke er basert på materialisme. “Det er sannheten,” sa hun, “penger kan ikke kjøpe meg lykke og god sex.”

View this post on Instagram

My nigga home now he da Clyde to my Bonnie 🤞🏽

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

På Twitter uttalte hun at Petty var “on my body b4 the big ol’ booty. B4 the fame & fortune. Fought my bf cuz I wouldn’t be his girl. He was always a lil brazy. But anyway, timing is everything.”

I august kunngjorde hun til lytterne at hun og Petty hadde søkt om ekteskapslisens og ville være lovlig gift innen 80 dager.

Rapperen har også flere fans overbevist om at hun er gravid. Hun har ikke bare gjort fysiske opptredener lite til ingen i løpet av måneder, men antydet også å være med barn i et vers om “Zanies and Fools.”

He the Clyde to my Bonnie, ’bout to walk down the aisle and be a mommy,” rapper hun i sangen. “Ooh, I remember when I cried like, ‘Why me?’ / Now I wouldn’t exchange my life for Armani.”

Hun brukte også tekstene som caption til et Instagram-bilde hun la ut av henne og Petty før sangens utgivelse.

Så en måned senere tok rapperen til Twitter for å kunngjøre at hun trakk seg for å fokusere på familien.

“Jeg har bestemt meg for å trekke meg og pensjonere meg og fokusere på familie. Jeg vet at dere er glade nå. Til fansen min, fortsett å melde meg på nytt, gjør det til døden av meg … Elsker dere for livet”, lyder den siden slettede meldingen.

Hun ba senere om unnskyldning for den brå kunngjøringen og beroliget Barbz med at hun “fortsatt var her” og “fortsatt gal forelsket” med dem. “I ettertid burde dette vært en Queen Radio-diskusjon og det vil være det,” skrev hun. “Jeg lover at dere vil være glade. Ingen gjester, bare vi snakker om alt. Tweeten var brå og ufølsom. Jeg beklager babe.”

Før Petty datet Minaj Safaree Samuels, Meek Mill og Nas.

SE OGSÅ: Forskere har nettopp erklært Bella Hadid den vakreste kvinnen i verden

Leave a Reply

Your email address will not be published.