Nå blir HBO Nordic dyrere i Norge

23. Oktober 2019 av Mayhan Rostamkhel

HBO Legger seg nå på Netflix-nivå

Den amerikanskeide strømmetjenesten HBO øker prisene i Norge på grunn av produksjon av lokale serier.

Prisen øker fra dermed fra 99 til 109 kroner i måneden i Norge, skriver E24.

Mandag ettermiddag sendte HBO Nordic ut en mail til abonnenter om at de fra 21. november setter opp prisen med ti kroner i måneden, fra 99 til 109 kroner.

Selskapet påberoper seg begrunnelsen av denne prisøkningen med at de trapper opp produksjonen av både en rekke lokalt produserte serier som Beforeigners og Gösta og amerikanske produksjoner som Watchmen og Chernobyl.

Men om du er inne i en prøveperiode, vil den nye prisen gjelde etter denne perioden er over, skriver HBO i e-posten til abonnentene.

HBO skriver også i en mail til sine abonnenter at prisøkningen skyldes at det koster å satse på lokale serier, som den norske serien «Beforeigners». Selskapet trapper samtidig opp produksjonen av andre internasjonale serier i sin helhet.

I mailen står det sådan
«Grunnen til prisøkningen er at vi trapper opp vår produksjon av kvalitetsserier slik at vi kan tilby deg enda flere amerikanske HBO-produksjoner som «Watchmen» og «Chernobyl», så vel som en rekke lokalt produserte HBO-serier som «Beforeigners» og «Gösta», i de kommende månedene», står det i mailen sendt til kundene.

https://www.youtube.com/watch?v=711kylL2jjA

Samme pris som Netflix

Med en månedspris på 109 kroner legger HBO Nordic seg på samme prisnivå som Netflix’ standardabonnement. Hos begge får du HD-kvalitet og muligheten til å strømme fra to enheter samtidig.

Netflix har dermed et billigere abonnement til 89 kroner, men her får du da ikke HD og kan kun da strømme fra en enhet av gangen 🙁

Denne prisendringen vil da gjelde fra 21. november. Samme måned lanserer giganten Apple og Disney nye strømmetjenester. Disney planlegger at hele katalogen skal koste rundt 62 kroner i måneden, ifølge Nettavisen.

SE OGSÅ: Kim Kardashian blir 39, Se Kardashian-Jenner-familiens berørende bursdags hyllester

Leave a Reply

Your email address will not be published.