Lady Gaga faller av scenen under Las Vegas show

19. Oktober 2019 av Alexina Klev

Skrik ble hørt ut torsdag da Lady Gaga og en fan falt av scenen i gulvet flere meter under på et show under hennes opptreden i Las Vegas.

Flere fremmøtte fanget hendelsen på video, som viser Gaga pakke beina rundt en konsertgjenger hun hadde invitert opp på scenen, deretter hopper han opp og ned gjentatte ganger før han mister balansen og faller ned fra scenen, og fører Gaga ned med seg.

Publikum ble tydelig hørbar og sjokkert da sikkerhetsmannskapet sprang ut i handling, og hjalp “Shallow” -sangeren og Little Monster (Gagas kjæledyrnavn for fansen) fra gulvet. Begge så ut til å komme seg relativt uskadd, med konsertgjengeren umiddelbart kom seg opp og vekk av Gaga, som landet under ham på ryggen hennes.

Da hun kom seg gjennom det bekymrede publikum, forsikret popstjernen alle at hun hadde det bra, og lettet spenningen med en svak spiss om spillestedets tilgjengelighet.

“Everything’s OK,” sa hun i en avslappet tone da hun gikk rundt scenen. “The only thing that’s not OK is we need some stairs for the damn stage so I can get back up.”

Deretter tilbød hun noen støtteord til den falne konsertgjengeren, som så ut til å be om unnskyldning da tjenestemenn fulgte dem opp. Tilskuere heiet paret på da de klatret tilbake dit de startet.

“Det er i orden. Det er ikke din skyld, ”sa hun før hun tok ham inn for en klem. ”Jeg antar at vi burde ha noe te etter det, ikke sant? Det er høst! … Kan du love meg noe? Vil du bare tilgi deg selv akkurat nå for at det skjedde? ”

Lady gaga brakte fanen tilbake på scenen etter deres fall “Alt er i orden, alt er i orden … Vi er som Jack og Rose i Titanic”

Flere jubel fulgte da de to delte en annen favn mens de satt side om side ved Gagas piano. Selv om det er uklart om noen ble skadet under arrangementet, fortsatte den rutinerte popstjernen med hennes sett som om ingenting skjedde. Hennes neste “Enigma” -opptreden i Vegas er planlagt til lørdag kveld.

SE OGSÅ: Kylie Jenner selger offisielt ‘Rise and Shine’ Merch

Leave a Reply

Your email address will not be published.