Kylie Jenner selger offisielt ‘Rise and Shine’ Merch

18. Oktober 2019 av Mayhan Rostamkhel

Tilhengere av den virale memen kan nå bære stjernens utilsiktede nye tekstfrase

Kylie Jenner, stjernen til et populært nytt internettmeme, er inne på spøken – og hun er klar til å utnytte den også.

Torsdag la Keeping Up with Kardashians-stjernen, 22, koblinger til to nye hettegensere som er tilgjengelige i hennes offisielle handelsbutikk, en svart og en hvit, begge har hennes nå berømte “Riiise og Shiiinnee” slagord.

Hettegenserne er merket som begrenset utgave, og koster $ 65 og er beregnet å bli sendt ut fire til fem uker etter bestilling fra The Kylie Shop.

Kilden til det virale øyeblikket er en YouTube-video der Jenner gir en omvisning på Kylie Cosmetics-kontorene. Mot slutten av klippet går den forretningsdyktige administrerende direktøren inn i datteren Stormi Webster sitt lekerom, og vekker 20 måneder gamle med morgenhilsenen.

Siden øyeblikket slo et akkord på nettet, har det fortsatt å inspirere flere fan-laget remixer, inkludert en Stormi selv likte å danse sammen til.

“Oh, you want daddy singing? I’m not good enough?” Jenner spurte etter at smårollingen ba om å høre en sang av sin far, Travis Scott, i stedet.

Rise and Shine hoodie
BILDE: KYLIE JENNER SHOP INSTAGRAM

Det er måten Jenner synger “Rise and Shine” som fanget oppmerksomheten til internett – og popsuperstjernen Ariana Grande.

“Can I sample” skrev Grande på en Instagram Story, der “Thank u, Next” -sangeren dekker “Rise and Shine” i hennes varemerkevokal. Jenner svarte og gikk med på Grande´s bruk av de tre ordene, så lenge hun kommer til å vises i den medfølgende musikkvideoen.

Kylies søster Kendall er tilhenger av det trendens øyeblikk, og ber om hjelp til å gjøre lydklippet til hennes morgenalarm.

Andre kjendiser fikk være med på moroa, også. The Voice’s Miley Cyrus delte lekent en videoredigering som satte Jenner på sangkonkurranseshowets audition-scene, hvor dommerne umiddelbart snudde stolene sine i ærefrykt for hennes “Rise and Shine” -opptreden.

Jenner, som videre viste sin glede av memen, la ut et bilde av sitt eget ansikt som ble fotografert inn i Sun Baby fra 90-tallets barneserie Teletubbies.

View this post on Instagram

no caption needed

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

“No caption needed,” skrev hun.

SE OGSÅ: Kourtney Kardashian hevder at hun ble frastjålet 5.200 dollar av en kvinne som var «alene» med barna sine

Leave a Reply

Your email address will not be published.