Kylie Jenner fikk besøksforbud mot fan

Kylie Jenner søker besøksforbud mot en fan som trengte seg inn i hjemmet hennes

31. Oktober 2019 av Mayhan Rostamkhel

Kylie Jenner leker ikke rundt når det gjelder hennes sikkerhet.

Keeping Up With the Kardashians-stjernen inngav et besøksforbud mot en mann som dukket opp til hjemmet hennes tirsdag, har silke og aroma lært.

I følge dokumentene, som ble innhentet av en kilde, var mannen i stand til å gå gjennom den 22 år gamle stjernens inngjerdede området og komme seg inn på oppkjørselen hennes. Da han nådde inngangsdøren hennes, banket han angivelig “aggressivt” og hevdet at han var der for å besøke Kylie.

Kylie Jenner fikk besøksforbud mot fan
Kylie Jenner, på Grammy Awards tidligere i år.

Før ting kunne eskalere eskorterte imidlertid sminkemogulens sikkerhetsvakt mannen av hennes eiendom, og han ble senere arrestert. Mannen har blitt pålagt å holde seg 100 meter unna reality-TV-personligheten, hennes eiendom, arbeidsplass og bil, ifølge dokumentene.

“Jeg har lidd, og fortsetter å lide følelsesmessig nød,” uttalte Kylie i dokumentene.

Selv om det er uklart om Kylies ett år gamle datter, Stormi Webster, var til stede da hendelsen skjedde, henviste hun babyen. “Jeg har et lite barn og frykter også for hennes sikkerhet,” uttrykte hun.

En rettsmøte er planlagt 20. november. På dette tidspunktet har Kylie ennå ikke tatt opp, saken kilden vår har nådd ut til teamet hennes for kommentar.

SE OGSÅ: Hvordan Hailey og Justin Bieber virkelig føler om Selena Gomezs nye musikk

Leave a Reply

Your email address will not be published.