Kylie Jenner, splittet fra Travis Scott

Kylie Jenner poster kryptisk sitat om å velge å være lykkelig etter Travis Scott splittet

7. Oktober 2019 av Alexina Klev

Magasinet ´People´ bekreftet forrige uke at Kylie Jenner og Travis Scott offisielt tar en pause fra forholdet

Kylie Jenner reflekterer over hva det vil si å være lykkelig i kjølvannet av splittelsen hennes fra Travis Scott.

Sent søndag kveld – etter å ha besøkt Halloween Horror Nights i Universal Studios Hollywood med en vennegjeng – la Jenner et sitat på Instagram-storyhennes hvilket tilsynelatende henviser til hennes nylig single sinnstilstand.

“Lykke er et valg, ikke et resultat. Ingenting vil gjøre deg lykkelig før du velger å være lykkelig. Ingen personer vil gjøre deg lykkelig med mindre du bestemmer deg for å være lykkelig, ”lyder sitatet. “Din lykke vil ikke komme til deg. Det kan bare komme fra deg. ”

LES OGSÅ: Kylie Jenner gjenforenes med Tyga under ´jente-kveld´ midt i pausen i forholdet

BILDE: KYLIE JENNER / INSTAGRAM

Magasinet bekreftet forrige uke også at Jenner (22) og Scott (28) tar en pause fra forholdet deres etter over to år sammen.

“De velger å ta litt tid vekk fra hverandre, men ingenting er helt bestemt,” sa en kilde. “De har fremdeles noen tillitsproblemer, men problemene deres stammer mer fra stresset i deres hverdag og livsstil.”

Kylie Jenner bekreftet nyheten noen dager senere, og twitret: “Travis og jeg er på gode vilkår.”

Hun la til at de to prioriterer sin 20 måneder gamle datter Stormi.

“Hovedfokuset vårt akkurat nå er Stormi,” skrev hun. “Vennskapet og datteren vår er prioritert.”

Selv om spekulasjoner virvlet rundt i begge ender – at Jenner hadde gjenforent seg med eksen sin Tyga etter splittelsen og at Scott hadde vært utro mot Jenner med en Instagram-modell – benektet begge disse ryktene.

“Internett gjør alt 100 ganger mer dramatisk enn hva det egentlig er. Det var ingen klokken 2. natt-date med Tyga. Du ser meg bare droppe to av vennene mine i et studio som han tilfeldigvis var på, ”twitret Jenner, og refererte til paparazzibilder av de to vennene hennes utenfor et studio som Tyga også hadde brukt i Los Angeles.

På sin Instagram-story på fredag skrev Scott: “Det påvirker én virkelig når du ser falske ting som er sagt om deg igjen. Disse falske historiene om meg være utro er rett og slett ikke sanne.”

“Å fokusere på livet, musikk og familie i dette øyeblikket er det som er ekte,” la han til.

BILDE: TRAVIS SCOTT /INSTAGRAM

En kilde fortalte forrige uke at “flere problemer” bidro til samlivsbruddet. I følge kilden, mens for Jenner “handler det om familieliv og å virkelig ville ha enda en unge”, er Scott fokusert på sin blomstrende musikkarriere.

“Hun har fortsatt tillitsproblemer med Travis. Han har ikke gitt henne det engasjementet hun trenger, ”forklarte kilden. “Travis er ikke klar til å gi henne alt hun vil ha.”

BILDE: TOMMASO BODDI/GETTY IMAGES

Kilden sa likevel at de to forblir fokusert på datteren sin, selv når de bor fra hverandre.

“De er begge gode foreldre og vil være medforeldre,” sa kilden. “De vil ikke at splittelsen deres skal påvirke Stormi. Så snart de følte at de ikke kunne finne ut av problemene deres, bestemte de seg for å skille seg slik at uenighetene deres ikke ville påvirke henne. ”

“Det er absolutt håp om at de kommer sammen igjen,” la kilden til. “De er begge unge, men smarte når det gjelder forholdet deres.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.