Juice Wrld dødsårsak avslørt

Juice Wrlds dødsårsak avslørt

23. Januar 2020 av Mayhan Rostamkhel

Rapperen Juice Wrlds dødsårsak er blitt avslørt, mer enn en måned etter at han gikk bort 8. desember.

I følge Cook County Medical Examiner’s Office døde den unge rapperen – som nettopp hadde feiret 21-årsdagen hans seks dager før sin død – som et resultat av toksisitet ved oksykodon og kodein. Selve bortfallet er tilfeldig.

Den Chicago-baserte hiphopstjernen hadde fløyet fra California til Chicagos Midway Airport og pådro seg et beslag i terminalen like etter landing, meldte TMZ den gang. Parademikere fraktet ham til et lokalsykehus og kilder bekreftet at rapperen ble erklært død på Advocate Christ Medical Center klokka 15:14.

Politiet i Chicago fortalte også kilder om at rapperen, født Jared Anthony Higgins, led en medisinsk nødsituasjon og ble fraktet til sykehuset hvor han ble erklært død.

Mandag 9. desember delte Anthony Guglielmi, kommunikasjonssjef for Chicago Police Department, detaljer om omstendighetene rundt Juice Wrlds død, via NBC News.

Ifølge Guglielmi ventet politi og føderale agenter inne i Atlantic Aviation-hangaren på rapperen til å ankomme fra Los Angeles klokken 13:30 søndag morgen, etter mistanke om at han var i besittelse av smuglergods. Videre ble rapperen og hans følge oppfanget av politiavdelingen og FBI-tjenestemenn da de entret lobbyen i hangaren.

Politiet i Chicago sa også at de ble varslet av føderale agenter mens flyet var i luften om at “våpen og narkotiske stoffer” ble mistenkt for å være om bord. Etter et søk i bagasjen ombord fant jetfly 41 “vakuumforseglede” poser – eller 70 kilo – med marihuana og seks flasker reseptbelagt kodeins hostesirup. Etterforskerne bekreftet også at to 9 mm pistoler og en tredje pistol ble funnet.

Ifølge offiserer var det rundt denne tiden rapperen begynte å få krampe. Han ble deretter administrert to doser Narcan, og politiet sa at Juice Wrld til slutt våknet, men fortsatt var usammenhengende og blødende fra munnen.

Det er foreløpig ikke inngitt noen narkotiklager mot noen av rapperens entourage og personer som var på flukten. Marihuana og codeine ble funnet i kofferter som ikke hadde navnelapper på seg. En etterforskning pågår fortsatt, og det vil forbli en Chicago-sak, ikke føderal.

Da nyheten om hans død brøt ut, tok mange kjendiser inkludert Lil Yachty, Travis Scott, Chance the Rapper og andre til sosiale medier for å sørge over hans død.

“Juice gjorde en betydelig innvirkning på verden på så kort tid,” sier plateselskapet som “Lucid Dreams”-rapperen signerte med i 2008, Interscope Geffen A&M Records, i en uttalelse. “Han var en mild sjel, der kreativitet ikke visste noen grenser, et eksepsjonelt menneske og kunstner som elsket og brydde seg om fansen sin over alt annet. Å miste noen så snille og så nærme våre hjerter er ødeleggende. Våre tanker er med Juices familie og venner, alle på etiketten hans klasse A, og hans millioner av fans over hele verden. “

En privat begravelse ble holdt i Illinois 13. desember.

SE OGSÅ: Ariana Grande sier at hun vil trenge en ´ambulanse´ på vent på Grammys i 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published.