Jimmy Kimmel

Jimmy Kimmel’s “I Told My Kids I Ate Their Halloween Candy” Prank er alle knep, ingen knask

Halloween kan være over, men prankster-foreldre har fortsatt noe å se frem til: Jimmy Kimels årlige “I Told My Kids I Ate They Halloween Candy” -utfordring.

Den niende delen av segmentet Jimmy Kimmel Live⁠⁠ – der foreldre lurer barna sine til å tro at godteriet deres er borte – ble sendt på mandag kveld. Og det er trygt å si at disse barna ikke var lykkelige.

“Dette er noe jeg vet at mange mennesker har gledet seg til hele året, resultatene av vår årlige, elskede tradisjon,” fortalte Jimmy til publikum mens han introduserte segmentet. “Jeg blir fortalt at mange av de skuffede barna fra første gang vi gjorde det i 2011, nå har blomstret for å bli fullvoksne, skuffede voksne.”

Som alltid var videomontasjen fylt med masse tårer og raserianfall fra de lamslåtte barna. Men denne gangen ble det kastet noen slag i blandingen. Ett barn truet til og med med å ringe politiet til moren sin når de fant ut at godteriet deres var borte!

“Hvis jeg noen gang ser Jimmy Kimmel, skal jeg slå ham i ansiktet,” advarte en gutt. “Han fortjener det.”

Andre prøvde å være like skremmende. “Hvor frekt av deg!” sa en annen. “I morgen skal jeg spise alle tingene dine. Virkelig! Og jeg kommer ikke til å gi sparer igjen noen godbiter.”

Moren prøvde å komme i nivå med ham, og forklarte at hun spiste Halloween-godteriet hans fordi hun var sulten. Men han hadde fortsatt ikke det. “Vel,” svarte han, “du må spise grønnsaker, ikke godteri.”

Likevel var det noen ganske forståelige småtroll i blandingen. Moren til en ungdom spurte om han var glad at godteriet hans hadde blitt funnet. Som han svarte: “Litt. Men jeg elsker deg mer enn godteri.”

Se alle barnas morsomme reaksjoner i videoen over!

SE OGSÅ: Drake deler sjeldent bilde av sin 2 år gamle sønn Adonis

Leave a Reply

Your email address will not be published.