James Bond produsent sier Bond ikke kan være en kvinne

James Bond-produsent sier 007 aldri vil være en kvinne, men ‘kan være i hvilken som helst farge’

15. Januar 2020 av Roya Rostamkhel

En kvinnelig 007 vil sannsynligvis ikke skje når som helst snart.

I et intervju med Variety diskuterer Barbara Broccoli og hennes halvbror, Michael G. Wilson, produsentene som anser seg som “forvaringsmenn” for James Bond-karakteren, hvilken type person de leter etter for å overta hovedrollen .

Tankene deres kommer av nødvendighet, ettersom Daniel Craig har sagt at han vil gå bort fra franchisen når den femte og siste Bond-filmen, No Time to Die, har premiere i april.

“Dette kommer til å bli min siste Bond, tror jeg,” sa han i fjor vår. “Jeg tror jeg har gjort nok, folk kommer til å bli syke av synet av meg. Noen andre burde ta turen.”

James Bond produsent sier James Bond aldri kan være en jente
James Bond produsent sier James Bond aldri kan være en jente.

“Jeg er i full fornektelse. Jeg har akseptert det Daniel har sagt, men jeg er fortsatt i fornektelse. Det er for traumatisk for meg,” sier Broccoli til Variety om Craigs utgang. “Han brakte kjøtt og blod til karakteren. Bond i romanen er en silhuett. Daniel har gitt ham dybde og et indre liv.”

“Vi lette etter en helt fra det 21. århundre, og det var det han leverte,” legger hun til. “Han blør; han gråter; han er veldig moderne.”

Likevel er Craigs avgang noe som skjer, og Broccoli har ett veldig spesifikt krav til rollebesetningen.

“Han kan være i hvilken som helst farge, men han så lenge det er en hann,” sier Broccoli om Bond. “Jeg tror vi burde skape nye karakterer for kvinner – sterke kvinnelige karakterer. Jeg er ikke spesielt interessert i å ta en mannlig karakter og få en kvinne til å spille det. Jeg synes kvinner er langt mer interessante enn det.”

I mellomtiden er det viktig å holde Bonds britiske røtter for Wilson, som bemerker: “Du tenker på ham som fra Storbritannia eller Commonwealt, men Storbritannia er et veldig mangfoldig sted.”

Bortsett fra samtaler om mangfoldig rollebesetning i neste Bond-iterasjon – Idris Elba har blitt flyttet som et potensielt 007 – vet produsentene at de må hjelpe til med å lede den til tider sexistiske spionen også inn i #MeToo-tiden.

“Bond har utviklet seg sammen med alle andre menn i verden,” erkjenner Broccoli. “Noen har nettopp kommet dit raskere enn andre.”

Når det gjelder plottpunkter som omgir No Time to Die, er søsknene tett leppete, og Broccoli tilbyr bare “Vi har kommet til en følelsesmessig tilfredsstillende konklusjon.”

SE OGSÅ: Daniel Craig bekrefter at han er ‘ferdig’ med James Bond-franchise

Leave a Reply

Your email address will not be published.