Daniel Craig bekrefter at det er siste gang som James Bond

Daniel Craig bekrefter at han er ‘ferdig’ med James Bond-franchise

24. November 2019 av Mayhan Rostamkhel

Skuespillerens opptreden i No Time to Die vil være hans siste som den britiske spionen.

Fans av Daniel Craig burde glede seg over hans opptreden som James Bond i den kommende No Time to Die som om det var en perfekt laget martini. Hvorfor? For i en opptreden fredag kveld på The Late Show With Stephen Colbert bekreftet skuespiller at hans siste 007-eventyr også ville være hans siste. På spørsmål fra verten Colbert om Craig var “ferdig med Bond” svarte Messen Out-stjernen “Ja” og “Det er gjort.”

Selvfølgelig er dette ikke første gang Craig hevder å være ferdig med franchisen. I et intervju fra 2015 med Britain’s Time Out, hintet skuespilleren sterkt på at han ikke ville komme tilbake til serien, bare for å ombestemme seg og registrere seg for No Time to Die.

I løpet av Colbert-opptredenen snakket Craig også om hvorfor han hadde foreslått at Fleabag og Killing Eve-forfatteren Phoebe Waller-Bridge skulle bringes videre for å jobbe med No Time to Die-manuset. “Jeg visste at hun var fantastisk fra Fleabag,” sa skuespilleren. “Men jeg så på Killing Eve, og jeg så hva hun gjorde med det, og jeg synes det bare var fantastisk.”

Til slutt bekreftet Craig at han hadde kysset hans No Time to Die costar Rami Malek etter at de hadde jobbet ut hvordan han skulle spille en vanskelig scene.

“Jeg kysser alle mine ledende menn,”sier en uttrykksløs Craig. “Jeg tror det bare bryter isen.”

Se Craig som snakker med Colbert ovenfor.

No Time to Die blir gitt ut i USA 8. april 2020.

SE OGSÅ: ‘Joker´ oppfølger bekreftet etter stor-suksess av originalfilm

Leave a Reply

Your email address will not be published.