Ruby Rose, Batwoman 2019

Batwoman-gjennomgang: Ruby Rose’s åpne homofile superhelt er en kjærkommen tillegg til DC Universe

7.Oktober 2019 av Mayhan Rostamkhel

Hva kan være så tilfredsstillende som en superhelt i takt med tidene?

Hvis du tilfeldigvis var medlem av Gotham City Chamber of Commerce, ville du kaste armene åpne for å ønske Batwoman (Ruby Rose) velkommen.

En av tegneserieverdenens få homofile superhelter, hun er en fjær i flaggermus-hjelmen til ethvert samfunn som feirer mangfold. Hva kan være så tilfredsstillende som en superhelt i takt med tidene? Og i motsetning til Batgirl (husker du henne?), Er Batwoman like stoisk og humorløs som Batman selv.

Men hvor er Caped Crusader? I begynnelsen av det som trolig vil være den siste hiten i DC-universet, har han vært AWOL i tre år, selv om signalet hans fortsatt skinner mot nattskyene som en melkeflekk på svart fløyel. Kriminalitet er gjennom taket, og en ny supervillain har dukket opp. Hun heter Alice (Rachel Skarsten) – akkurat Alice, som “Cooper” – og det er for tidlig å forstå motivene hennes (hun kan minne deg om Uma Thurmans Poison Ivy i Batman & Robin, alle blonde og kinky).

I mellomtiden er Batwoman virkelig Bruce Waynes fetter Kate Kane. Premieren må gjennom mye plot før Kate befinner seg i Bat Cave sammen med en av Bruces ansatte, og stirrer på Batmans tomme uniform.

“Jeg trenger deg for å fikse denne drakten,” forteller hun ham.

“Denne drakten er bokstavelig perfeksjon,” svarer han.

“Det vil være,” sier hun, “når det passer en kvinne.”

Batwoman hadde premiere søndag klokken 20.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.