Kanye West stopper med banning

Kanye West sier han er ferdig med banning – lover gospel fra nå av

9. Oktober 2019 av Alexina Klev

Den gjenfødte kristne artisten vil bare gi ut gospelmusikk fremover

Kanye West er offisielt ferdig med å gi ut sekulær musikk. I løpet av en “helg- høring” til sitt ennå ikke utgitte nye album Jesus Is King, kunngjorde hiphop-polymaten at han bare skulle lage gospelmusikk fra nå av.

Kanye brøt nyheten på scenen under et lyttearrangement som ble holdt i hjembyen Chicago lørdag. ”Kanye kunngjorde også at han ikke lenger lager sekulær musikk. Bare evangeliet herfra og ut, ”fortalte Andrew Barber fra Fake Shore Drive i en tweet.

Kunngjøringen skal ikke komme som en stor overraskelse for dem som har fulgt MC’s nylige handlinger. Etter å ha blitt en “gjenfødt kristen”, har han regelmessig holdt søndagsgudstjeneste i flere måneder nå, og til og med presentert en på Coachella, komplett med eksklusive religiøse varer.

“Jesus is king” ser ut til å være hans første uttalelse som denne nye Kanye. Oppfølgingen til fjorårets albumet “ye” har etter sigende ingen banneord fra “verken West eller hans samarbeidspartnere (Ty Dolla Sign, Pusha T, No Malice) og fokuserte i stedet nesten utelukkende på religiøs frelse,” ifølge New York Times-journalist Joe Coscarelli, som deltok på Kanyes lytterfest på United Palace i New York på søndag,

“I sangen henviste West også til de offentlige kampene de siste årene med linjer som” I came to you empty/free of my pride “og” Told the devil that I’m going on a strike/I’ve been working for him my whole life.” På sangen “ Selah ”, refererte han til“ Yandhi ”, albumet han hadde planlagt å gi ut november i fjor, og så ut til å peke på religion som grunnen til at det ble skrinlagt:“ Everybody wanted ‘Yandhi´” rappet han , “and Jesus did the laundry.”

Rapperen fra Chicago utdypet mer om sin åndelige reise mens han var på scenen i NYC, og sa “han var ikke helt frelst og reddet fullt ut” inntil nylig. “Dette har vært en utrolig reise,” bemerket West ifølge Coscarelli.

“Ved å ha luksusen av å ha et fantastisk kor rundt meg hver søndag, ble jeg kjent med sannheten og gleden ved Jesus Kristus,” fortsatte Yeezy. “Dette albumet er laget for å være et uttrykk for evangeliet og for å dele evangeliet og sannheten om hva Jesus har gjort med meg. Når jeg tenker på Jesu godhet og alt han gjør for meg, roper sjelen min. ”

Kanye brukte også sin NYC-lyttefest for å avsløre albumomslagets kunstverk for Jesus is King, slik Uproxx påpeker.

Jesus is King skulle opprinnelig droppe sist fredag 27. september, men ble deretter skjøvet tilbake til søndag. Imidlertid har den utgivelsesdagen også kommet og gått uten posten eller en oppdatert forfallsdato.

Rapperen forventes å gi ut en medfølgende film 25. oktober. IMAX-filmen med samme navn inneholder en forestilling av Sunday Service på Roden Crater, James Turrells vulkankonservatorium med blotte øye i Flagstaff, Arizona.

Sjekk ut noen opptak fra Kanyes lytterarrangement og Sunday Service i NYC den sist-nevnte helgen.

SE OGSÅ: Kylie Jenner gjenforenes med Tyga under ´jente-kveld´ midt i pausen i forholdet

Leave a Reply

Your email address will not be published.