Forskere har nettopp erklært Bella Hadid den vakreste kvinnen i verden

22. Oktober 2019 av Alexina Klev

Formelen lyver ikke

Vitenskapen har nettopp bekreftet at Bella Hadid er den vakreste kvinnen i verden i henhold til en matematisk ligning kjent som ´Beauty Phi´ utviklet av de gamle grekere.

‘Golden Ratio Of Beauty’ tar hensyn til plasseringen av leppene, nesen, haken og kjevelinjen. Denne spesielle studien ble utarbeidet av en Harley Street klinikk kirurg kalt Dr Julian De Silva.

Han brukte digital ansiktskartlegging for å analysere hvordan kjendisenes ansikter stemte overens med den eldgamle formelen. Resultatene kommer sannsynligvis ikke som en overraskelse for folk flest, med Beyonce, Amber Heard og Ariana Grande som ble de fem beste i perfekte kamper.

GETTY

Fortsatt sikret supermodellen lett sin førsteplass med ansiktet inn i en utrolig 94,35% kamp for statiusen. Dronning B kom inn til en respektabel andreplass med en score på 92,44%.

Legen åpnet for resultatene av studien sin og sa: “Bella Hadid var den klare vinneren da alle elementer i ansiktet ble målt for fysisk perfeksjon.

Han la til: “Hun hadde den høyeste samlede lesningen for haken hennes, som lå på en score på 99,7% hvilket bare ligger 0,3% fra å være den perfekte formen. Bella kom også på andreplass bak Scarlett Johansson for plasseringen av øynene.

GETTY

“Beyoncé løp henne et nær andreplass, og scoret de høyeste karakterene for ansiktsformen (99,6%) og fikk veldig høye score for øynene, brynsområdet og leppene.”

Alt i alt er det ikke en dårlig dag å være Bella.

SE OGSÅ: Netflix ´klappet´ tilbake på en fan som hevdet at Riverdale seksualiserer tenåringsjenter

Leave a Reply

Your email address will not be published.