Shawn Mendes og Camila Cabello

Shawn Mendes og Camila Cabello reagerer på ryktene om deres forhold

22. Oktober 2019 av Alexina Klev

Noen fans hoppet nylig til ukorrekte konklusjoner

Camila Cabello og Shawn Mendes har lagt ned rykter om at romantikken deres er kommet til en slutt etter at fans spekulerte i hans beslutning om å slette deres morsomme kyssvideo.

Paret har vært sammen i noen måneder nå og har allerede behandlet sin rettferdige del av kritikken. I begynnelsen av romantikken deres følte noen troll på nettet behovet for å dra alt fra måten de ser på hverandre til måten de viser kjærlighet på.

Lørdag hoppet “Havana” -sangeren på sosiale medier på en munter måte å reagerte på ryktene som har virvlet de siste dagene som antyder at hun og kjæresten Shawn Mendes har kalt det slutt.

“Well when THE F**K were you gonna tell me @shawnmendes,” skrev hun til kjæresten, og hånet lekent på en mystory som hevder en mengde bevis som tyder på et samlivsbrudd.

Når det gjelder Mendes, bestemte 21-åringen seg for å håndtere situasjonen annerledes. I løpet av timer etter Cabellos innlegg delte han et søtt nytt bilde som viste sangstressen og plantet et kyss på kinnet. Han tekstet innlegget rett og slett med en svart hjerte-emoji. Selv om han ikke adresserer samlivsspekulasjonene direkte, er timingen vanskelig å ignorere.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

Tidligere denne måneden avslørte Cabello (22) at forholdet deres har inspirert henne til å skrive musikk spesifikt om Mendes.

“I’m so happy. I’ve known him for such a long time and I don’t know, he just feels like home to me,” sa hun under et besøk i Storbritannias Lorraine. “Yeah, I’m really happy.”

På spørsmål om hun har sanger om Mendes på sitt nye album, Romance, tilsto Cabello,  “Towards the end there were, yeah, yeah.”

Omfattende på albumet hennes delte Cabello, som delte seg fra Matthew Hussey i juni, “Every song is its own story. It was inspired by, I was in my first serious relationship at the beginning of this album. That’s what inspired Romance and it being about falling in love.”

“Alle historiene er bare livet mitt, og hva som skjedde de to siste årene,” la hun til. “Det er vanskelig fordi jeg vet at folk vil vite at ting handler om dem. Noen ganger vil jeg ikke legge den linjen i fordi det vil skade den andre personens følelser.”

SE OGSÅ: Jennifer Aniston brøt Instagram-barriere med sin debut

Leave a Reply

Your email address will not be published.